Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 hónapja késik a menstruációm...

2 hónapja késik a menstruációm terhesség nem látható mivel pár percel előtte mentem el pisilni. Attól lehet az hogy nem látható a terhesség?

Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A teszten nem látható? Nem értem, tesztelés előtt voltál pisilni kicsivel? Ha terhes lennék 2 hónapja az a csík leugrana akármilyen tesztről. Orvos mit mond?
2022. márc. 28. 14:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2 hónapja késik, akkor igencsak láthatónak kell lennie, mivel az már egy kb 12 hetes terhesség. Ha nem látta az orvos, akkor nem vagy terhes
2022. márc. 28. 14:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze ennek a pisileshez? Valóban első idoszakban teli holyaggal kell mennni uh-ra de két hónapos kesesnel nem mervado, nem emiatt nem látnak semmit akkor hanem mert nem vsgy terhes
2022. márc. 28. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

2 hónap késés után már mindegy mikor tesztelsz és mennyit pisilsz előtte.

Nem vagy terhes ez a válasz.

2022. márc. 28. 14:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Orvos annyit mondott hogy el kell mennem vérvételre hogy ott kimutatja-e a terhességet mert az ultrahangon nem látható. Tesztet csináltam 4-et 3 negatív lett 1 meg ott volt a halvány második csík.
2022. márc. 28. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

2 hónapja késik és ultrahangon semmit nem lát az orvos?

Vagy hormonzavar van és meg fog jönni gyógyszeres segítséggel vagy kimaradt 1 ciklusod mert ilyen néha előfordul és a következőben teherbeestél de még kicsi a terhesség és ezért a nega a teszt és uh-n se látható-de a második eshetőség ritka.

Nagyon valószínű hogy te nem vagy terhes.A vérvétel nagyon jó mert az biztos.

2022. márc. 28. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Így ez biztosan nem terhesség.
2022. márc. 28. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

- 2 hónapos késés

- 4 negatív teszt

- 1 teszt, amin csak te látsz "halvány" második csíkot

- ultrahangon semmi

Persze, lehet vérvételre menni, de hogy terhes nem vagy, azt már el lehet könyvelni. Sajnálom.

2022. márc. 28. 16:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen én is tudom hogy így biztos nem vagyok terhes. Csak most nem tudom mire gondoljak vagy mi lehet ez.
2022. márc. 29. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!