Kimaradt menstruáció után hány nappal mutat erős pozitívat akár egy gyengébb teszt is?
Már annyiszor csalódtam, hogy nem merek tesztet készíteni. Eddig Predictor Early-t használtam, vagy Facelle-t, már háromszor tapasztaltam (nem egymás után, de az elmúlt másfél év alatt), hogy ott volt egy halvány csík, aztán 2-5 nap késésekkel megjött mégis. Nagy eséllyel kémiai terhességek voltak, amikről talán jobb is nem tudni (hacsak nincs valami meghatározott oka, egyelőre az eddigi vizsgálatok alapján egészségesek vagyunk). Ezt a csalódást szeretném ezentúl elkerülni, ezért várok türelemmel. 3 nap késésnél tartok. 20-as érzékenységű teszt már jó lehet? Ha már egy gyengébb teszt is erős csíkot mutat, úgy kizárt a kémiai terhesség?
Köszönöm szépen a segítő válaszokat!
1000% hogy nem vagy terhes csak túlgondolod.
Tartsd is meg, a lőtér kutyát nem érdekli az életed. Pláne mert ilyen kivagyi majom stílusban nyomod.
Milyen rosszindulatú vagy! Biztos megvan a magad frusztrációja, idejössz feszkót levezetni!
Tudod mindent visszakapunk. Ugyanaz a rosszindulat fog visszavetülni rád, amit kibocsájtasz magadból.
Nem ereszkedem a szintedre.
Örülök, hogy annak ellenére, hogy nem volt könnyű életem, nem váltam ilyen emberré.
Ritkán írok a gyakorira, de csak segítő szándékkal és kedves stílusban.
Remélem, hogy mára megvan a "sikerélményed", van, akiknek ennyi jut!
És tudod mit! A sértegetésed lepereg rólam, sőt, erősít! Téged pedig a saját bunkóságod csak lefelé fog húzni.
Tudod, amikor megfogalmaztam a kérdésemet, szomorú voltam.
Azt reméltem elsősorban, hogy sorstársakra akadok, akik szolgálhatnak számomra pozitív példával.
Azt is reméltem kapok valamilyen emberi, kedvesebb választ.
Erre végül kaptam kötekedést.
Arra reagáltam, először teljesen logika mentén és egyáltalán nem beképzelve magamnak a terhességet, vagy ilyesmi - amiket állítasz.
Amikor feltettem a kérdést szomorú voltam. Most nem vagyok az. Erős lettem! Köszönöm, hogy megmutattad, mennyi együttérzés szorul itt egy átlag válaszadóba. Köszönöm, hogy megmutattad, senkitől se várjak jó szót, csak magamban bízhatok.
Tudom, hogy nem ez volt a szándékod, de erősebbé tettél!!!
Köszönöm.
Készítettem tesztet délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!