Lehet mennem tüdőszűrésre?
Figyelt kérdés
Kb egy hete lett pozitív atesztem, most fog lejárni a tüdőszűrős papírom, a munkáltató kéri az újat, de nem tudom hogy az a röntgen nem e ártana a magzatnak? Jelenleg még nem voltam orvosnál, sajnos csak kövi hónapra tudott időpontott adni..
A munkáltatómnak még nagyon nem szeretném elmondani, mert bármi lehet még, nem akarom hogy utána kirugjon, ha valami történne (már volt egy vetélésem).
2022. márc. 24. 09:44
11/14 anonim válasza:
Értem.Akkor bemégy a tüdőszűrésre és elmondod hogy mi a helyzet.
Kiállítanak valamilyen papírt az biztos.
12/14 anonim válasza:
Ultrahangot csinálnak helyette. De arra külön kellene kérni beutalót háziorvostól, hogy alkalmasságihoz kell. Hívd fel ezzel, mondd el a szitut, megírja a beutalót.
13/14 anonim válasza:
Es ha felhívod az uzemorvost hogy hosszabbitson tsz nélkül mondjuk 6 hónapot, míg lesz papírod a terhességről, aztán kiíratod magad mielőtt az lejárna?
Őt köti a titoktartás,
14/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy az üzemorvos lebélyegezte a kiskönyvem, hogy alkalmas, de a munkáltató a t.szűrőt látni akarja, kicsit furi így:D
2022. márc. 24. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!