Van itt olyan, aki eldöntötte, hogy nem szeretne második gyereket, de mégis lett? Mi lett végül?
4 éves a lányom, megbeszéltük itthon, hogy nem szeretnénk már több gyereket, de ha véletlenül mégis jönne, jöjjön.
Most lett poztív a teszt, sokkos állapotban vagyok. Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nem tudom elképzelni, hogy két gyerekes anya leszek, de azt sem, hogy elvetessem.
Sajnos a hormonmentes fogamzásgátlásban mindig ott a kockázat.
A gumi meggyilkolja a házaséletet, ez nem mindenkinél válik be, a többi meg nem túl megbízható..
Úgyhogy én is azzal a tudattal fogok szexelni, hogy bizony becsúszhat a második.
De attól h nem szeretnék hormonos készítményeket, még beparázhatok ha tényleg becsúszik.
Szerintem te meg szeretnéd tartani csak félsz. Meg is értelek, én nem tudom elképzelni h a 6 hetes babám mellett el kelljen látnom mégegy gyereket.
De ne aggódj, lesznek melypontok de utána mindig megszívod magad és csinálod tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!