Jósteszt vagy késői ovu?
Ma késik 1 napja, ma vagyok a 31. ciklus napon. Nem volt még pozitív a hónapban az ovulációs teszt, de a 17. ciklus napon voltak ovulációs tüneteim.
Csináltam ugyan abból a pisiből HCG és LH tesztet is. Lehet késői ovuláció? Vagy lehetséges hogy a HCG még nem mutat semmit? 10-es érzékenységű a terhességi teszt, 20-as érzékenységű az LH teszt.
Kedves utolsó válaszoló. Köszönöm a válaszod viszont nem ez volt a kérdésem hogy egészséges-e a ciklusom. A próbálkozás előtt majdnem napra pontos volt, azóta borult fel mióta próbálkozunk. Minden alkalommal ez volt, mivel ez már a 3. terhességem lesz. A 2. kislányom is akkor fogant mikor menstruálnom kellett volna. Csak nem figyeltem mert ő az első hónapban sikerült, csak az ultrahang szerint mondták. Úgyhogy még egyenlőre nem szeretnék orvoshoz rohanni, majd ha a későbbiekben sem sikerül. Ez még “csak” a 3. próbálkozós hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!