Mennyire lehet veszélyes a korai terhességnél megfázásra szedett antibiotikum a babára, ha úgy terhes valaki, hogy még nem tud róla?
Lefordítva: nem szedek gyógyszert már több hónapja. 3-4 napos vérzéseim vannak, de még nem maradtam terhes. Kb. 3 hónapja nem vizsgálgatom magam, de azóta is megjön. Most beteg vagyok, és olyan antibiotikumot kaptam, amire rá van írva, hogy terhesek ne szedjék. (Zinnat)
Ha mégis véletlenül, -aminek nagyon kicsi az esélye- terhes lennék, ártana a babának? Gondoltam rá, hogy kellene tesztet csinálnom, h megnyugtassam magam. A rokonságomban volt olyan, aki az egész terhessége alatt menstruált, és csak félidő környékén vette észre hogy terhes. Tudom, hihetetlenül hangzik.... de így történt.
A rokonom babája egészséges lett, igen.
Remélem hogy nem pont most lettem terhes, mert akkor bőven ártanék a magzatnak. A gyógyszer, amit szedek eléggé erős, még én is szédelgek tőle egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!