Missed AB- nél éreztétek, hogy baj van, vagy csak az UH-gon szembesültetek vele?
4hetesen 11mm-es petezsák volt méhen belül jó helyre tapadva. Éjjel véreztem ici-picit. Doki megnézett (nem a sajátom, az csak pénteken lesz), és nem talált csak 10 mm-es petezsákot pedig már 7 hetes vagyok. Nem jó jel.. :( Azzal "vígasztalt", hogy lehet, hogy a hónap 2.felében fogant és akkor nem is 7 hetes,de valószínűbb, hogy missed ab. Várni kell UH kontroll stb.
Szerintetek?
En 8 hetesen veszitettem el a babam sajnos. Akkor nem gondolkodtam igy, de most visszagondolva az esetre rajohettem volna, hogy baj van. Ugyanis annyira orultunk ferjemmel a terhessegnek, hogy en biza 6 hetesen meg 7 hetesen is csinaltam egy terhessegi tesztet oromomben. A 6 hetes terhessegi teszten nem volt eros a terhessegi csik a 7 hetes terhessegi teszten is nagyon halvany volt, mondhatom ugyan olyan mint 6 hetesen. Tehat semmit nem erosodott. A szervezetem nem termelt mar napok ota hcg-t mert a baba mar nem elt. Digitalis tesztet is csinaltam a 7-dik heten es azt irta ki a kijelzon, hogy 1-2 hetes terhes. Tehat a hcg szintem egy 1-2 hetes terhessegnek felelt meg ami sajnos nem ugy volt mert majdnem 8 hetes voltam (mensitol szamitva) az-az ha beagyozodastol szamitom akkor is jo 4-5 hetes sot lehet annal is tobb. Szoval itt kezdtem erezni, hogy valami gond van a hcg-m nem novekszik de az ember mindig remenykedik. Mentem volna dokihoz de a termeszet kozbeszolt es elveteltem. Mutetre nem volt szikseg mert szepen kitisztultam. Barnazassal kezdodott es utanna vereztem. Sajnos ezen mar semmi nem segitett volna. Most a hormonjaimat vizsgaljak, hogy nem-e amiatt tortent es ha igen akkor legkozelebb erre figyelnek oda.
De persze lehet nallad tenleg kesobb fogant es ott van a baba. En kivanom neked, hogy minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!