Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után 1 nappal?

Ovuláció után 1 nappal?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnap este 6-kor jelentekezett erősen az ovuláció fájdalom. Minden hónapban megérzem , amióta szültem. A tegnap esti együttlét elmaradt, viszont kíváncsi lennék, hogy ha ma este együtt tudnánk lenni, esély van-e rá, hogy összejönne a baba?

Ki mit tapaszt ovuláció után 1 nappal? Vannak ugye , akik szerint 24 óra az élettartami idő, mások szerint 6-12 óra.

2022. márc. 17. 14:41
 1/10 A kérdező kommentje:

Ja, lemaradt, hogy nem első baba lenne, és csak olyankor jött mindig össze, amikor ovuláció napján történt az együttlét.

3 kémiai terhességem volt, és van 2 fiam. Próbálkoztunk már úgy is, hogy ovuláció előtt 1-2 nappal voltunk együtt, úgy még nem jött össze baba.

1 éve próbálkozunk, és aggaszt, hogy nem esek teherbe.

A 3 kémiai a legkisebb fiam előtt történt.

2022. márc. 17. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Szültem 3 gyereket és érzem az ovulációt,fel is írom,de bizony nem mindig akkor van ám,amikor ezt a fájdalmat érzem!!!Vagy neked mindig 14 napra jön meg ettől a fájdalomtól?

Ovu tesztet kell csinálni,aztán kiderül,h valóban akkor van-e!

Mi az elmúlt hónapban voltunk úgy h 16.ciklusnapon lehetett ovuláció(de sokkal előbb volt tojásfeherjés nyák és ovufájdalom) ,és a 17.en voltunk együtt,nem jött be.30.napra jött meg.Tehát az már késő volt.Persze próbálkozni lehet.

A terhességeknél néztem ovuteszttel,és akkor IS együtt voltunk,mikor pozitív lett az ovuteszt és végül bejött...

Most e hónaptól nézem majd,hogy valóban akkor van-e,mikor a fájdalmat érzem...

2022. márc. 17. 16:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekem ovu után 16.napra jön meg mindig pontosan.
2022. márc. 17. 16:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor persze,simán meg lehet próbálni még ma,hátha sikerül!

2022. márc. 17. 16:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Reménykedem 🤗
2022. márc. 17. 16:37
 6/10 anonim válasza:
Sikerült a baba kérdező? :)
2022. máj. 5. 14:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.
2022. máj. 6. 06:46
 8/10 anonim válasza:
Sajnálom :( Mi is ovu után 1 nappal voltunk együtt. Jövőhétre nem várom... Már vannak menstruációs tüneteim. Kicsi esélyt látok rá, hogy össze jött a baba.
2022. máj. 6. 07:43
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem biztos az!

Nálam most fura a menstruáció, mert az első nap nem sok volt, utána másnap még kevesebb. Délutántól csak barna maszat volt törlésnél. Tegnap elég volt a tisztasági, ismét világos barna. Ma meg sötét barna. Sose szoktam barnázni 🤷

2022. máj. 6. 07:46
 10/10 anonim válasza:
Ez tényleg érdekes.. Lehet nem ártana egy tesztet csinálnod 😊
2022. máj. 6. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!