Lehet baba ? PCOS
Sziasztok
Pcos om van. Nőgyogyászom irt fel gynositolt mert nem jött össze a baba.
Elkezdtem szedni menstruáció után egészen peteérésig , eggyütt voltunk párommal. 8 nap múlva azt hittem hogy korábban megjött (ez este volt) barna volt egy tampont használtam csak el , reggelre semmi nem volt. Görcsölgettem is pár napot de enyhe volt. 3 napja késik de olyan érzés mintha meg akarna jönni de semmi görcs. Mindig volt menstruációm elött vizes folyásom most csak enyhe maszat fehér folt volt. Nem merek tesztelni félek a csalódástól mivel pcos miatt volt hogy késett pár napot meg volt hogy elöbb megjött. Valaki járt már igy volt esetleg baba ? Elöző babámnál (3éves már) csak annyi tünet volt hogy nem jött meg. Köszönöm a válaszokat előre is.
"Valaki járt már igy volt esetleg baba ?"
Biztosan.
"Nem merek tesztelni félek a csalódástól mivel pcos miatt volt hogy késett pár napot meg volt hogy elöbb megjött."
Oké.
Tesztelj, az a tuti :)
Nekem is olyan volt, hogy mar nagyon megjovos erzesem volt, csak nem akart megjonni. Hat teszteltem egyet es a tesztcsik azonnyomban, meg a kontrollcsik elott bepirosodott 😀
Hajra!
A gynositol nem vényköteles, nem fog tőle könnyebben összejönni a baba. Az egy étrendkiegészitő.
PCOS -val nagy eséllyel Inzulinrezisztenciad is van, legalábbis pco mellett nagyon gyakori. Azt kizárták már?
Ha IR is van (de egyébként PCOS -ra is!) kéne diéta és (ir-re gyógyszer is) a mio inozitol mellé... Endokrinologus tudna segíteni a hormonok helyreallitasàban, nem a nőgyógyász
Nem tudjuk h terhes vagy-e... Tesztelj
"Nem merek tesztelni félek a csalódástól"
Az sokkal jobb, ha a lelked mélyén reménykedsz (mert most nyilván az történik) még egy darabig, és esetleg megjön, csak később. Biztosan kellemesebb lenne 2 hét múlva egy váratlan csalódás, mint holnap? Te tudod, de nekem ez nem logikus. Ha meg kiderül, hogy babát vársz, legalább 1 csalódással kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!