Hogy-hogy valaki tud venni terhességi tesztet egészségpénztári kártyára, valaki meg nem?
Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 15:16
1/5 anonim válasza:
Szia!Attól függ miyen kártyád van.Nem mindenben fogadják el a patikusok.Én arra vettem 3at is.Ha valami gond vanszerintem hívd fel nyugodtan a kártyán lévő infovonalat.22hetes kismami
2/5 anonim válasza:
Ez nem attól függ, hogy hol veszed? Vannak olyan boltok, ahol az EP kártyát nem fogadják el, pl. Rossmann. De ha patikában veszed akkor elvileg el kell hogy fogadják a kártyád ha ott vásárolsz. Vagy nem ilyen egyszerű?
3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én ma szerettem volna vásárolni gyógyszertárban, egészségpénztári kártyára. Mondott a nő, egy általam még soha nem hallott tesztet, hogy csak azt lehet megvenni. Aztán kiderült, hogy azt sincs engedélyezve. Kicsit furcsállottam, mert itt már olvastam, hogy vannak, akik egészségpénztári kártyára veszik a teszteket. Egyébként MKB-s vagyok.
2010. szept. 13. 15:53
4/5 anonim válasza:
Gyógyszertáranként változó,hogy milyen van nekik,milyet forgalmaznak,és abból amit forgalmaznak,melyik vásárolható meg Ep.kártyára.Nem minden terhességi teszt vásárolható meg így,sőt,sok fajta nem.Pld.vitaminok,gyógyteák,krémek,és még sok minden nem.Mindig kell mondani,hogy Ep.kártyára lenne a vásárlás,és megnézik,hogy amit,vagy ha több mindent szeretnél venni,engedélyezve van e.A terhességi tesztek közül csak néhány fajta adható ki Ep.kártyára,ezt a gy.tárban megnézik Neked a gépben.Én is MKB-s vagyok,már nagyon rég óta.
5/5 anonim válasza:
Tegnap 22:56 vagyok ismét.Ma voltam a gy.tárban (Pingvin),és a Gravi-Gcg tesztet lehet venni ep.kártyára,és most még akciós is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!