Esélyes a baba?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve próbálkozunk, sajnos kevés sikerrel eddig. Most nem jött meg 2 hete késik, egyszer volt reggel éhgyomorra egy hányingerem, meg egyszer napközben. Sajnos, a munkámból kifolyólag (hentes vagyok) sokat emelgetek és kb 2 napja bevéreztem. Éppen hogy egy picike vér volt és azóta semmi. Először azt hittem megjön, de nem jött. Esélyes lehet most a baba szerintetek? Ti tesztelnétek már? Nem szeretném magam beleélni, aztán újra csalódni. :(
Melleim nem fájnak, különösebben nem vettem magamon észre változást
2022. márc. 13. 16:58
2/12 anonim válasza:
Tesztelj mindenképp !
Már tuti kimutatja ha az vagy !
Az esélyek jók !
Drukkolok !
3/12 anonim válasza:
1 éve sikertelenül próbálkoztok, és amikor már 2 hete késik, neked még mindig eszedbe sem jut tesztelni?!
Nem kicsit furcsa...
4/12 anonim válasza:
2 het késes után miért nem tesztelsz???????? Az előbb megmondja a tutit mint mi……….
7/12 A kérdező kommentje:
Volt már hogy késett illetve meg sem jött egy hónapban, és teszteltem de negatív lett. Ezért nem teszteltem még, mert nem szeretnék csalódni
2022. márc. 14. 14:45
8/12 anonim válasza:
Akkor tényleg várd ki a 9 hónapot, addig lehet reménykedni, aztán ha meg nem indul a szülés, legalább eltoltad a csalódás időpontját.
9/12 anonim válasza:
Mi is 1 éve probálkozzunk és ha nem jön meg azonnal tesztelek .Ez.annyira gyerekes hogy nem akarsz csalódni mert ha megjön akkor is csalódsz . Igaza van van a 4nek 1 ev után 2 hetet késik és nem tesztelsz? Még nincs késő menj vegyél most egy tesztet mert kimutatja már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!