Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 13 napján mekkora...

Ciklus 13 napján mekkora esély van a teherbeesèsre? Ha csak nem régen múlt el a menzim, akkor kevesebb lehet?

Figyelt kérdés
Elméletileg nem belém ment el, de nem tudom biztosan. Idióta voltam, tudom, hogy gumi nélkül szexeltem. Írassak esemény utáni tablettát?
2022. márc. 6. 22:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Bevettem a tablettát. Technikailag igazából a második alkalom volt, de először nem sok minden sikerült.
2022. márc. 7. 16:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem számít hányadik. Nem számít, hogy megpróbáltad kimosni.

Mostantól okosabban! Ha valaki nem fogja fel, hogy védekezni kell, azért nem kár. Azzal szexelj, aki tiszteletben tart, figyelembe veszi a véleményedet és érzéseidet, és nem erőltet rád semmit, amit te nem, vagy nem úgy szeretnél. Megérdemled, hogy megérjen annyit a veled való szex, hogy gumit húzzon magára. Majd ha komoly lesz a kapcsolat és ti magatok, és gyereket terveztek, szexeltek védekezés nélkül.

2022. márc. 7. 18:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, egyet èrtek, èn is ezen gondolkodtam...:/
2022. márc. 8. 00:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egyébként.
2022. márc. 8. 00:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Erről eszembe jutott az az aranyos lány, aki a szobatársam volt a szülészeten.

Ő mesélte, hogy a kisfia egy hónap alatt jött, össze.

"Pedig védekeztünk. A naptár módszerrel."

Az ő története jól végződött, mert a babát,ami rögtön az első hónapban megfogant, megtartották,és a fiú feleségül vette.

De legyél okos, tanulj más hibájából, és ragaszkodj a gumihoz! (most az eseményutáni miatt nem szedhetsz tablettát.)

2022. márc. 23. 20:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Még egy dolog, amire most figyeltem fel: az a vérzés nem az a nyálkahártya volt. Az a vérzés a szűzhártyád elszakadása miatt történt. Amikor a beágyazást segítendő nyálkahártya válik le, az a menstruáció.

De egyébként remélem mostanra már te is többet tudsz.

2022. márc. 24. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!