Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszteljek reggel, vagy...

Teszteljek reggel, vagy várjak még egy hetet?

Figyelt kérdés
Ma egy hete voltunk utoljára ugy együtt hogy "teljesen", mert babát szeretnénk. Szerdán kellett volna megjönnie. Azóta folyamatosan a megjön érzést érzem, és has szúrkát. Teszteljek vagy várjak még???? 25/L
2010. szept. 12. 18:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És most ebből mit akarsz kihozni? Azt hogy most más volt a mensid? Előfordul ilyen. Ha a teszt negatív lett, és meg is jött, még ha kicsit más is volt, akkor nem vagy terhes.
2010. szept. 17. 10:42
 12/18 anonim ***** válasza:
10:32-es vagyok, szerintem én a helyedben ma is tesztelnék egyet, ha nem vagy biztos benne, hogy rendes mensi volt, és fent van a hőd.
2010. szept. 17. 10:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Sztem ez nem mensi volt. Tesztelj egyet ismet. Foleg ha a hod is fent van!
2010. szept. 17. 10:48
 14/18 A kérdező kommentje:

a hőm ugyan annyi mint mesni előtt, 37,2. Tegnap viszont kicsit rosszul voltam...

Tesztelek ismét..

Köszönöm az a válaszokat.

10:42-esnek irnám, hogy nem akarok belőle semmit kihozni, csak fel tettem egy kérdést, amire választ kaptam, ahogy mindenki más.

2010. szept. 17. 10:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Várom, remélem baba.
2010. szept. 17. 11:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy :) Majd irok ha van eredmény:)
2010. szept. 17. 11:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Feltettél kérdést, de azt még vasárnap. Most csak kiemelted, de nem kérdeztél semmit, csak írtad, hogy megjött, és mennyi ideig tartott, de kérdés nem volt. Azért kérdeztem, hogy mit szeretnél kihozni ebből, mert azért varánap óta már megváltozott a helyzet, és már biztos nem az eredeti kérdésen van a hangsúly.

Ha a hőd is fenn van, akkor viszont esélyes lehet, hogy mégis baba, bár azért fura, hogy annyi nap késés után negatív volt, de előfordulhat ilyen. Akkor tesztelj megint, kíváncsian várjuk az eredményt.

2010. szept. 17. 11:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Csak most kapcsolódok be ebbe a kérdésbe. Véleményem az, hogy attól hogy volt egy kis vérzésed még lehet baba a dologban. Egy tesztet megér a dolog. Persze a reggeli vizeletből jobb lenne, de én a helyedben biztos nem bírnám ki reggelig. ;-)

Sok sikert! Majd írd meg hogy mi lett az eredmény! Drukkolok!

2010. szept. 17. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!