Terhességi teszt előtti jelek?
Milyen jelei lehetnek a terhességnek amikor még a teszt nem mutatja ki?
Vagy nagyon korai lenne?
Mellem érzékeny, de azt hallottam az mensi előtt is előfordulhat.
Az utóbbi időben nagyon rákapcsoltunk a babaprojektre és reménykedem, de mást nem érzek.
Tesztelni csak akkor érdemes ha már elmarad a mensi? Előtte 1-2nappal még nem mutatja?
Ha teszt még nem mutatja ki, akkor bármilyen tüneted is van az nem a terhesség miatt. A terhességi tüneteket elég magas hcg szint okozza, amit bőven kimutat a terhességi teszt is.
Amúgy tesztelhetsz 1-2 nappal korábbal, főleg ha 10es érzékenységű tesztet használsz.
Nekem már előtte (mielőtt nem kellett volna megjönnie) 1 héttel éreztem, hogy görcsölök! Úgy voltam vele, ahhh fa***m bele, előbb fog megjönni…aztán a napján csináltam tesztet, és pozitív !!!! 😍
Pedig az a tipikus menstruációs görcs volt, amikor azt érzed bármely pillanatban meg fog jönni…
Én csak titeket sajnállak, akik kiírják ide az ártatlan kérdéseket, azt remélve, hogy majd válasz formájában reményt kaphatnak….
De ehelyett mi jön? A sok év alatt megcsömörlött emberek negatív, rosszindulatú kommentje…akikben már minden remény kiveszett minden téren…
Ide az írjon ki kérdést, aki el tudja “fogadni” a “kedves válaszoló” aktuális lelkiállapotát….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!