Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt előtti jelek?

Terhességi teszt előtti jelek?

Figyelt kérdés

Milyen jelei lehetnek a terhességnek amikor még a teszt nem mutatja ki?

Vagy nagyon korai lenne?

Mellem érzékeny, de azt hallottam az mensi előtt is előfordulhat.

Az utóbbi időben nagyon rákapcsoltunk a babaprojektre és reménykedem, de mást nem érzek.

Tesztelni csak akkor érdemes ha már elmarad a mensi? Előtte 1-2nappal még nem mutatja?

2022. márc. 5. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Előtte is kimutathatja csak az nem biztos még.Viszomt ha a késés utàn 1 nappal tesztelsz az már 99%
2022. márc. 5. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod 100% hogy mikor jön meg, tehát az ovud biztos akkor ovu után 12.nap már mutatja
2022. márc. 5. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha teszt még nem mutatja ki, akkor bármilyen tüneted is van az nem a terhesség miatt. A terhességi tüneteket elég magas hcg szint okozza, amit bőven kimutat a terhességi teszt is.

Amúgy tesztelhetsz 1-2 nappal korábbal, főleg ha 10es érzékenységű tesztet használsz.

2022. márc. 5. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Nekem már előtte (mielőtt nem kellett volna megjönnie) 1 héttel éreztem, hogy görcsölök! Úgy voltam vele, ahhh fa***m bele, előbb fog megjönni…aztán a napján csináltam tesztet, és pozitív !!!! 😍

Pedig az a tipikus menstruációs görcs volt, amikor azt érzed bármely pillanatban meg fog jönni…

2022. márc. 7. 06:45
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Aki le pontozott az nem tudom milyen elgondolásból tette, de az esze nincs ott ahol annak átlag embernél szokott az is biztos 😂
2022. márc. 7. 09:37
 6/7 A kérdező kommentje:
sajnos mindig vannak itt olyan "túlokos" személyek akik szeretettel pontoznak le mindenkit....:( sajnálom
2022. márc. 7. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

Én csak titeket sajnállak, akik kiírják ide az ártatlan kérdéseket, azt remélve, hogy majd válasz formájában reményt kaphatnak….

De ehelyett mi jön? A sok év alatt megcsömörlött emberek negatív, rosszindulatú kommentje…akikben már minden remény kiveszett minden téren…

Ide az írjon ki kérdést, aki el tudja “fogadni” a “kedves válaszoló” aktuális lelkiállapotát….

2022. márc. 7. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!