Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap leszek a 12. -ik...

Holnap leszek a 12. -ik dpo-n, szerinted teszteljek?

Figyelt kérdés
28.ciklusnap,amúgy 30 naposak.
2010. szept. 12. 17:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha kibirod akkor varj meg egy napot!:) Sok nonek a 12. dpo-n mar halvany pozi a teszt de ez nem altalanos. Sokaknak mensi elotti vagy mensi napjan halvany pozi.
2010. szept. 12. 17:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy várnom kellene...mégis egész nap arra gondolok,hogy tesztelni akarok :)
2010. szept. 12. 17:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Figyu, holnap leszek en is 12. dpo-n!!!!!!:):) waaa, csikosodjunk!!
2010. szept. 12. 18:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Azt mondják akkor kell tesztelni ha nem jön meg, előtte minek, semmi értelme.
2010. szept. 12. 18:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 12-dik dpo lett pozitiv a tesztem. Igaz nagyon halvany volt de mar itt a 7 honapos kisfiam. :) Mondjuk en reggeli elso vizeletbol teszteltem. Szerintem a reggelt vard meg es elso vizeletbol tesztelj. Mar csak par ora! :) Sok sikert.
2010. szept. 12. 18:33
 6/14 A kérdező kommentje:

18:19-es te mikor akarsz tesztelni?

Köszi a válaszokat egyébként,nem tudom mi legyen.Ez a második hónapunk,de annyira nagyon szeretném ha baba lenne,igazából nagyon félek,hogy negatív lesz.

2010. szept. 12. 19:03
 7/14 anonim ***** válasza:
En meg nem holnap. Mi mar 21. honapja probalkozunk. A tutira megyek, kivarom amit ki kell. Ha nem jon meg, tesztelek. Figyu, 2 honap utan meg ne ess ketsegbe akkor sem ha negativ lesz!! Fel a fejjel!!! Ne izgulj, okes? Csak batran!!! Es nem orrot logatni ha megsem!! Drukk!!!! Egyebkent van valami tuneted? Nekem mindjart megjon erzesem van es neha kis hasszurka. Az LH tesztem 3. napja pozitiv de a hom fent es folyasom sincs tehat nem peteeres miatt pozitiv. Viszont az LH teszt nem csak peteeres jelzesre es terhessegi jostesztnek hasznalhato hanem sajna a kozelgo mensit is kimutatja. Szoval nem vagyok elorebb vele, hogy pozitivat jelez de nincs pe-m.:( Es csak most tudtam meg, hogy a mensire is jelez.:(:( Igy hat...varok!!
2010. szept. 12. 19:13
 8/14 A kérdező kommentje:

Van valami oka,hogy ilyen sokáig várat magára a babátok?

Igazából a szokásos tüneteim vannak,hasam picit görcsöl,cicim fáj,de ez van mensi előtt is,úgyhogy tünetekre nem adok.

Őszintén megmondom nagyon sokat voltunk együtt a párommal,a hőm is szépen alakult,félek ha nem vagyok terhes akkor az nem jelent jót.

2010. szept. 12. 19:24
 9/14 anonim ***** válasza:

Ne gondolj semmi rosszra! 2 honap probalkozas utan nem sok embernek jon ossze a baba!!Attol meg nincs baj! A kis lelek majd jon ha kinezett mar Benneteket maganak. Es minel jobban varod annal inkabb varat magara! Amikor lazan veszed, na majd akkor erkezik. Azt nem szeretik ha nem torodunk Veluk es ekkor koltoznek be a pocakba!:);)

Nalunk semmilyen egeszsegugyi ok nincs, megsem jott meg Hozzank. Ami kesik, nem mulik!Csak pozitivan!

2010. szept. 12. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Mizus, teszteltel??
2010. szept. 13. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!