Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétségbe vagyok esve, mert...

Kétségbe vagyok esve, mert már egy hete késik a mensim, de nagyon fáj a hasam meg a melleim, ugye megjön?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 14:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
csináld meg most!nekem 3 napot késett és a 4.napon teszteltem délután és kimutatta hogy terhes vagyok.
2010. szept. 12. 14:39
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Remélem én is,hogy nem baba van a dologban :)

Majd este megirom az eredményt!

2010. szept. 12. 14:42
 13/20 anonim ***** válasza:

Mindenképp tesztelj még ma, biztos kimutatja már, ha 1 hete késik. És késés után 3. nap este teszteltem pozitivat. Egyébként azt meg tudod mondani, hogy a ciklusod hanyadik napján voltál az újjal, és mikortól mentél vissza a régihez? Mert azért abból is le lehet vonni következtetéseket, mert ugye általában a peteérés a ciklus közepén van. Az utolsó menstruáció első napjától kell számolni, és onnan a 14-15 nap körül van az ovuláció, ha normál 28 napos ciklusaid szoktak lenni.

Írj ha megcsináltad a tesztet!

2010. szept. 12. 15:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Na!Mi lett?Úgy izgulok!!
2010. szept. 12. 22:48
 15/20 A kérdező kommentje:
Délután teszteltem,negativ lett!Kicsit megnyugodtam,na de persze a tesztek sem 100%osan megbizhatóak.Még várok max.3 napot és ha semmi,akkor tesztelek még egyszer.Ma beszéltem az exemmel és mondtam neki mi a helyzet.Hát eléggé meg van ő is ijedve.Kivancsi vagyok mi lesz :S
2010. szept. 12. 23:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha már 1 hete késik, és negatív a teszt, akkor szerintem fellélegezhetsz! :)
2010. szept. 13. 10:48
 17/20 anonim ***** válasza:
akkor egy kicsit igen,megnyugodhatsz.bár jelzem,hogy igaz én 8 hetes voltam már,de teljesen negatív lett.nem akarlak elkeseríteni,de ha nagyon későn van pé-d,akkor lehet,hogy a délutáni teszt negatív.Várjál még van 3 napot,és reggel ismételd meg.Ha úgyis negatív,akkor irány a nődoki,mert más lehet,ha eddig rendszeres volt.szurkolok,hogy úgy legyen,ahogy te szeretnéd.
2010. szept. 13. 11:30
 18/20 A kérdező kommentje:
Próbállok megnyugodni,de nem tudok,mert ez már nagyon furcsa nekem.Bár szokott késni,ebben a hónapban voltam felvázva is,de már kezdek féllni.Anyukám épp ma kérdezte,hogy már meg jött-e,mondtam hogy nem.És azóta tiszta ideges :S
2010. szept. 13. 17:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Reggel tesztelsz??
2010. szept. 14. 21:27
 20/20 A kérdező kommentje:
teszteltem,negativ lett :) De még mindig nem jött meg :S Ugy féllek,mi lehet ez!
2010. szept. 15. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!