Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lehet ez a predictor?

Pozitív lehet ez a predictor?

Figyelt kérdés

Kb 10. dpon lehetek. 2 éve próbálkozunk a babával. Dokim most óvatosságra intett, hogy vigyázzak magamra, volt jópár kémiai terhességem az elmúlt hónapokban, meg spontán vetélés is. Elkezdtem dolgozni most egy nehezebb munkát, fizikai munkával jár, Keramia tárgyakat készítek, de az agyag megmunkálása, emlegetése nehéz. De minden hónapban nem maradhatok itthon, mondván hátha terhes vagyok. Ezért mostanában mensi előtt csinálok 3-4 nappal tesztet, ma ez jött ki rajta. Szerintetek lehetséges, hogy pozitív lesz, vagy ez a reagens helye? Azért furcsa, mert akárhányszor csináltam ilyet, sosem volt rajta semmi. Ez 2-3 perc után kezdett látszani.

Mit gondoltok?

[link]

2022. márc. 1. 13:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem orvosokat kell keresni 2 év után, hanem meddőségi intézethez fordulni. Minden más csak időhúzás.
2022. márc. 2. 11:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Melyik meddőségit ajanljátok?
2022. márc. 2. 13:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kaáli Intézet
2022. márc. 2. 18:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván attól függ, hol laksz. Célszerű valamelyik közelben elhelyezkedő intézetet választni. A pesti Kaálival pl nincs rossz tapasztalatom.
2022. márc. 3. 08:44
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnézzük, agglomerációban lakunk, pár kilométerre Budapesttől.
2022. márc. 3. 11:50
 16/18 anonim válasza:
Szia, végül mi lett az eredmény?
2022. márc. 11. 09:53
 17/18 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Dr Dobos György, békásmegyeren (III.kerület) rendel magánba, és meddőséggel is foglalkozik.

2022. márc. 17. 11:57
 18/18 anonim válasza:
Nem várt előtt 3 nappal használtam ezt a típusú tesztet, nekem majdnem olyan erős volt mindkét csík
2022. ápr. 6. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!