Mennyi esellyel leszek terhes egyetlen egy aktustol amiben mehetett belem elovalladek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hatalmas felelotlenseg , nincs szuksegem kioktatasra mivel szerintem teljes mertekig aterzem ennek a sulyat es soha tobbe nem fordul elo. Miutan rajottem mit csinaltam bevettem egy esemenyutanit de sajnos csak 24 ora elteltevel tudtam bevenni, es amugyis rengetegen estek mar annak ellenere teherbe tehat semennyire nem nyugtat meg h bevettem2022. febr. 22. 15:37
11/24 A kérdező kommentje:
14.nap
2022. febr. 22. 18:15
12/24 anonim válasza:
Ha nem ment el benned es vettél be esemenyutanit akkor ne aggódj.
13/24 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusaid?
LH teszttel követed? Vagy miért állítod ilyen biztosan, h peteéréskor volt?!
14/24 A kérdező kommentje:
Haat nem tudom pontosan de a legutobb 5 nap kesessel jott a 28 naphoz kepest
2022. febr. 22. 18:20
15/24 A kérdező kommentje:
14 nappal voltam , es volt olyan nyulos cucc es megnovekedett libido
2022. febr. 22. 18:21
16/24 anonim válasza:
Tehát a ciklusod is összevissza van, ha a legutóbbi 33 napos volt, meg egyébként sem tudod megmondani, hogy hány naposak szoktak lenni...
Hosszabb ciklusnál nem igazán a 14. napon szokott ovuláció lenni.
De nem ártana, ha mondjuk elkezdenéd felírni magadnak, hogy melyik hónapban mikor jött meg...
A "nyúlós cucc" meg a megnövekedett libidó sem feltétlenül jelenti a peteértést, ezek anovulációs hónapban is jelentkezhetnek ám...
De ha már elméletileg a "nyúlós cuccból", a megövekedett libidóból meg a 14. napból tudtad, hogy peteérés táján vagy, akkor végképp nem értem, miért hagytad a pasinak, hogy védekezés nélkül mártogasson...
17/24 A kérdező kommentje:
Elmondtam h nem kerek kioktatast errol a reszerol mert tudom hogy hulyeseg volt. Elhiheted elegge rossz hogy ne tegyem meg megegyszer.
2022. febr. 22. 18:37
18/24 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformàk,pl.én nem tudok teherbe esni,hiába nem védekezünk.Én meg azt nem értem,hogy lehet valaki csak úgy egyből terhes
19/24 palfydanka válasza:
Nekem is körülbelül pont peteérés környékén történt ez (pontos volt mindig a ciklusom, hasfájás), és kiszakadt a gumi. 12 órára rá vettem be kb., hála az Istennek, hatott.
20/24 A kérdező kommentje:
Na megjott napra pontosan, ugy mint szokott. Igy ugye mar kizarhatom a terhesseget? Vagy egy tesztet azert csinaljak?
2022. márc. 7. 16:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!