Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás lehet ilyen hamar?

Beágyazódás lehet ilyen hamar?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem túl rég volt missed abom műtéttel befejezve így gondolom elég érzékeny lehet a méhem.

6 napja volt ovum (lh,hő)

Ma van a dpo 5. Ma reggel munka közben nagyon éles szúrkálásokat éreztem a méhem jobb oldalánál. A jobb oldalon volt peteérés mert azt is nagyon megéreztem.

Létezik h az ötödik napon kezdődik egy beágyazódás?

Nálam általában dpo7 szokott lenni. Általában nagyon beszurt ha sikerült.

2022. febr. 22. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
szerintem lehetséges, én pl. 7. napon éreztem, s be is jött
2022. febr. 22. 14:36
 2/8 A kérdező kommentje:

De a dpo 5 olyan korainak tűnik.

Elméletileg ma kéne csak a méhbe érnie.

2022. febr. 22. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
6%

jó, hát akkor nem, mit mondjak :D

Nálunk az ovu napján fogantak az ikrek, s egy héttel később jött a szurka. Ők voltak az elsők, nem ismertem addig ezt az érzést. S mégis terhesség volt, mindjárt megyek értük a suliba...

2022. febr. 22. 14:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Ok értem de de a 5 és a 7 nap között igen nagy különbség van. A dpo 7nél már én is éreztem többször is.
2022. febr. 22. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Nekem 5-6nappal ovu utan volt ez, nemsokara szuletik.
2022. febr. 22. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
csajszi a terhesség mindenkinek más és ha amugy nem is lehetNE 5napon beágyazódás attol neked még lehet ,mert ezek csak általános dolgok amik a nagy könyvben megvannak irva de nem kell ugy lennie ,fogadd el
2022. febr. 22. 17:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Ovutól tegnap reggelig a jobb oldalon fájt végig a hasam .tegnapi nagy szurkálás óta megjön érzésem van. Ma a hőm 37.02 lett. Kizártnak tartanék egy terhességet. De borzasztóan unom h végig küzdök minden hónapban 2 hetet(ovutól-mensiig)
2022. febr. 23. 06:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2022. ápr. 17. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!