Mikor biztos a terhesség?
Figyelt kérdés
6.napja késik. Két nappal ezelőtt és tegnap is csináltam tesztet. Mindekettő + lett.:-)) Jövő hétre kaptam időpontot a dokimtól. Tévedhet két tesztelés,várjam meg mit mond a doki vagy örülhetek? A tüneteim egyenlőre álmosság és szúró,nyomó fájdalom a hasamban.Éjszakánként nem bírok aludni,mert bárhogyan helyezkedem, nyom és szúr.Közölhetem a jó hírt a szüleimmel?2007. dec. 30. 12:10
1/3 anonim válasza:
Akkor mi a kérdés?
Laknak a pocakban!:) Ezek a tesztek nem tévednek!
Elmész a dokihoz,ő megmondja hol tart a kis élet és ha elmúltál 6 hetes,már a szívdobogását is láthatod/hallhatod!
Gratula!
Boldog babavárást!
14 hetes kismami
2/3 anonim válasza:
Hm..nem hiszem,h tévedhetnek a pozitívval,vagyis van egy kicsi esélye,de kettő is?Én csak egyet csináltam,két nap múlva az UHn látszott a szívműködés is...Illetve azt beszélik azok,akiknél még nem létezett teszt,h az álmosság az egyik legalapvetőbb jele a babának.
3/3 anonim válasza:
Gratulálok!! Boldog babavárást és Boldog Új Évet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!