Átlag 30-31 napos ciklussal lehet mégis összejön a baba?
Figyelt kérdés
Ez az első élesben próbálkozós hónapunk és ezt is csak nemrég döntöttük el, így a 16 és a 19 napon voltunk eddig együtt védekezés nélkül. Azt mondtam a páromnak, hogy szerintem ez már késői és kizárt, hogy ebben a hónapban összejöjjön, de most, hogy itt olvasgatok elbizonytalanodtam. Nem ovu tesztelgetek meg ilyesmi csak akkor fogok ha több hónap után se jön "magától". Aki tapasztaltabb ezek alapján a napok alapján lehet reménykedni mégis?
2022. febr. 19. 08:35
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, hiszen középidőben voltatok együtt, és lehet, hogy peteérésed is csak mondjuk a 20. napon volt.
2022. febr. 19. 08:42
2/7 anonim válasza:
Siman, nekem is ilyen hosszuak voltak a ciklusaim elso gyereknel. A 20. napon voltunk egyutt, a 32. napon lett pozitiv a teszt:)
2022. febr. 19. 08:48
3/7 A kérdező kommentje:
Hűha! Teljesen abban a tudatban voltam, amíg nem kezdtem el itt olvasgatni részletesebben, hogy a 14. nap vagy azelőtt picivel lehet. A páromnak inkább nem is szólok erről, elég ha én rápörgök a témára, aztán ha összejött legalább nagyobb meglepetés lesz. Sajnos már most érzem, hogy jobban rá vagyok kattanva a témára, mint gondoltam, hogy leszek. Az volt a kiindulási alapom, hogy nem méregetek hőt meg naptárazok, legyünk együtt aztán majd ha késik tesztelek amúgy meg élem a napjaim mint eddig. Ehhez képest már az első alkalomnál mikor kiderült, hogy mégis lehet összejön elkezdek itt napokat számlálgatni.
2022. febr. 19. 09:06
4/7 anonim válasza:
Remélem, hamar összejön a baba, de kár rápörögni. Ritka, hogy az első próbálkozásra sikerül a baba. Az is teljesen normális, ha hónapokat vártok rá, 35 év alatt 1 év sikertelen próbálkozás után szoktak csak kivizsgálást javasolni.
Próbáljátok meg szimplán élvezni az együttléteket, és jön majd a baba, ha itt az ideje. :) Ha nagyon rápörögtök, csak odavész a varázs, és állandó csalódások lesznek, ha megjön a menzeszed.
2022. febr. 19. 09:16
5/7 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Semmiképp nem szeretném, hogy ez az együttlétekre kihasson. Megpróbálok vissza fókuszálni a festésre meg alkotásra, aztán lesz, ami lesz. 😊
2022. febr. 19. 09:24
6/7 anonim válasza:
"hogy a 14. nap vagy azelőtt picivel lehet."
28 napos ciklusnál.
De ettől eltérőnél nem középidőben van. Olvasgass a follikuláris és a luteális szakaszokról. 30-31 naposnál amennyiben 14 napos a luteális (ez se fixen 14 mindenkinél, 12-16 között normális, de adott személynél egészséges esetben minden ciklusban állandó a hossza);
30-14=16. ciklusnap körül van az ovu.
32 napos ciklusnál már a 18. nap körül van az ovu.
2022. febr. 19. 09:56
7/7 anonim válasza:
Teljesen normális hogy rápörögsz. És ajánlom menj el egy kivizsgálásra ha nincs baj akkor mehet a dolog ha baj van akkor legalább megsporoltál 1 évet magadnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!