Lehet,hogy későn húzta ki a fiúm.Mit csináljak?Elmondjam otthon?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 21:17
11/20 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy időben. Ha védekezés nélkül szexeltek, lehetsz terhes alapból is.
12/20 anonim válasza:
Inkább menj és írass fel esemény utánit!
Legközelebb meg húzzon gumit a faxára a palid!
Ha nem akarja akkor hagyd ott a pitsába, majd találsz másikat!
13/20 anonim válasza:
Lehet mondjuk talán nem ártott volna gumit húzni a farkára nem csak ösztönlény szinten dugni. :)
Jó babavárást.
Ha meg nem leszel terhes akkor legyen több eszed legközelebb, és ne feküdj le olyan al aki nem akar gumit húzni, mert te leszel 9 hónapig terhes nem ő.
14/20 anonim válasza:
Persze ,mondd el!
Nem mintha meg tudnák változtatni a történteket, de egy kis gyomorideg nekik is kijár, ha már te úgy is stresszben vagy emiatt ;-)
Szerintem vegyél 2 eltérő márkájú terhestesztet, és a megfelelő időpontokban csináld meg. Ha valamelyik pozitív lesz,majd akkor elmondod.
15/20 anonim válasza:
Először is védekezzetek talán normálisan! Másodszor meg menj és vegyél be eseményutánit és bízz benne, hogy ez megoldja a gondot és nem kell majd abortuszra menned..
16/20 anonim válasza:
Jaj ne írjatok már neki hát trollkodik.😄😄
18/20 anonim válasza:
"Fiúm"?😂 Egy mai fiatal nem használja ezt a szót. Szóval egy nyomorult vén troll vagy. Nem mellesleg pasi..Húzzál dolgozni,ha unatkozol🤦♀️
19/20 anonim válasza:
Mondjad had legyednek büszkék az okos, felelősségteljes pici lányukra. Jaa nem...akkora sallert kapnál hogy a fal adná a másikat, én értelmes gyereket neveltem. Kanikától könnyes búcsút is vehetnél.
20/20 anonim válasza:
szex közben van 1 előváladék, amiben szintén van belekeveredett ondó, tehát ha kis is húzza UGYANÚGY megvan az esély a teherbe esésnek, ez a "kihúzás" sose volt 100%-ig biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!