Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy össze jön?

Lehetséges, hogy össze jön?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tegnapelőtt 13-án összebujtunk a párommal. Tegnap ugye kimaradt, de a naptár szerint ma van peteérésem. Szerintetek van rá esély, hogy megfogan? Ma úgyis egymásnak akarunk esni 🙂, még a mai nap is számíthat?

Tervezett baba lenne, és az első, úgy, hogy bocsánat ha kicsit bután fogalmaztam. Elfogadom az esetleges negatív kritikákat is, no nem örülök majd nekik, de elfogadom 🙂.

Köszönöm előre is.

2022. febr. 15. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van rá esély.
2022. febr. 15. 16:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem ( utólag is bocsánat érte) de nem csak naptár szerint.Érzem,hogy lent egy kicsit szúr is.
2022. febr. 15. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hajrá, próbálkozzatok! Minden jel erre utal.

De ne esetek kétségbe, ha most nem jön össze. 😉 Nagyon ritkán szokott a legelső próbálkozás összejönni, de persze nem lehetetlen.

2022. febr. 15. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van. Érezzétek jól magatokat, ne görcsöljetek rajta. Sok sikert!
2022. febr. 15. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet, de az is hogy nem. Ezen kár az első védekezés nélküli alkalmakkor gondolkozni.
2022. febr. 15. 16:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat 😘. Nagyon segítőkészek, és aranyosak vagytok. Tényleg jól esik minden kedves, és bátorító szó. Ígérem nem esünk kétségbe, ha esetleg jövöhónapban megjönne.

És köszönöm előre is, a jövőbeli válaszokat, és jó tanácsokat.

2022. febr. 15. 16:44
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
Mekkora idióta kérdés! Tessék itt egy köcsög válasz. De tényleg nem tudom mire kell téged bátorítani, hogy d.ugjatok egyet? Vagy összejön, vagy nem. Senki nem mondja meg neked. Főleg nem egy random idegen a gyk-n.
2022. febr. 15. 16:57
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
7. Tudod nem mindenkinek van támogató családja, barátai és kiír ide egy kérdést, hogy kapjon pár jó szót. Deeee te nem hagyod, neked muszáj megmondanod. Jól van, kioktattad most már reméljük megkönnyebbültél ;)
2022. febr. 15. 17:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Kedves 7 - es válaszoló.

Amint írtam elfogadom a negatív válaszokat is, ez egy szabad ország, a te véleményed. Te válaszoltál az én kérdésemre, a saját stílusodban, most engedd meg, hogy én is válaszoljak a tiédre, a saját stílusomban, és neveltetésemben.

Nem! Természetesen nem arra írtam a ( bátorítást), hogy ahogy te írtad : ( dugjunk), ha meg engeded ezt arra értettem, hogy amint a kedves 3 és 4 -es válaszoló írta, hogy ne görcsöljünk rá és, hogy ha nem jön össze akkor se essünk kétségbe ha nem jön most össze. Erre értettem a bátorítást.

Lehet, hogy neked idióta kérdés, de nekünk nem (a párommal) nekünk igenis fontos. Természetesen nem azt várom itt az oldalon, hogy (Na mondjátok, hogy igen terhes vagyok, hány hónapos, mikor szülők stb...)

Természetesen nem várok ilyen válaszokat, gondoltam, vannak itt, akik már anyukák, tapasztaltabbak mint mi, akik most jutottak el odáig, úgy kapcsokatilag, úgy anyagilag, hogy jöhet a baba. De amint írtam, ez a te véleményed, és elfogadom, hogy így gondolod

2022. febr. 15. 17:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as, köszönöm szépen.
2022. febr. 15. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!