Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pharma terhességi tesztről...

Pharma terhességi tesztről mik vélemények, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vettem netről Pharma korai terhességi tesztet (10-es teszt). Ma vagyok a nem várt napján 14.dpo-korábban nem teszteltem, mert minek úgy voltam vele. Ma azonban gondoltam már lehet. Eddig halványan, de pozitív-2 perc után-nem reggeli első vizelet volt, ezt elcsesztem.

Volt valaki, akinek hamisan mutatott POZITÍV eredményt?

Melyik teszt a legmegbízhatóbb amúgy? Mik a tapasztalatok?

Köszi :)

#negatív #pozitív #Pharma terhességi teszt
2022. febr. 15. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
3 nap késésnél a Rossmannban vett 400 forint/ 2 darabos teszt is egyértelműen mutatta a terhességet. Szóval mindegyik megbízható, ha nem tesztelsz túl korán.
2022. febr. 15. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jó.

Egyébként az álpozitív teszt nagyon-nagyon ritka.

Pl. ha itt megnézed azokat, akik szerint az általuk használt teszt álpozitív volt, azok vagy eláztatták, vagy időn túl olvasták le a száradási csíkot, vagy pedig csak hallucinálják a második csíkot.

Ha időn belül megjelent a 2. csík, és rajtad kívül még 1 ember látja rajta élőben a 2. csíkot, akkor akár milyen halványka is, de pozitív. Majd erősödik idővel :)

2022. febr. 15. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én próbáltam. Késésnél teszteltem vele. Negatív lett, nem csapott be. Ha halványan is, de van rajta 2. vonal, akkor az pozitív. Szerintem hihetsz neki. :)
2022. febr. 15. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nemvárt előtt 2nappal (12.dpo) az x-epil is pozitív volt már.
2022. febr. 15. 16:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) megnyugtattok. Holnap reggel azért még megnézem ;)
2022. febr. 15. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!