Hogyan tudnám leküzdeni, hogy ne rettegjek a teherbeeséstől?
24 éves vagyok és borzasztóan, mondhatni beteges módon félek, hogy teherbeesek. Van hogy egy apró jelet észreveszek magamon és konkrétan annyira ráparázok, hogy néha már tüneteket produkálok, pedig minden tőlem telhetőt megteszek a védekezés érdekében ( gyógyszert szedek ) és még így is képes vagyok parázni.
Kérlek ne bántsatok, így is elég nagy probléma ez nekem :(
Ahogy előttem írták.
Persze van még egy módja félelmed megszüntetésének: ha meggondolt szándékkal akarsz gyereket.
Én is félek a terhességtől, fóbiás vagyok az orvostól rettegek. Így terhes sem akarok lenni!
Óvszer, fogamzásgátló.
Munkám miatt sem lenne jó, ha becsúszna egy gyerek
Köszönöm a kedves, segítőkész válaszokat.
Nálam is ez az elsődleges probléma, hogy nem vagyok abban az élethelyzetben még, hogy gyereket tudjak vállalni, ezért is aggódom ennyire.
Nekem fix a partnerem de még így is, hogy gyógyszert szedek, megszakítást alkalmazunk, nem rég engedtem el azt, hogy óvszert is használjunk, de megint gondolkozom, hogy mégiscsak kéne.
Annyira irigylek másokat, hogy ilyen gond nélkül vannak, lakótársam aki összevissza szedi a gyógyszert nem stresszel rá ennyire, mint én, aki kb másodpercre pontosan szedi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!