Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőmmel szeretkeztünk...

A barátnőmmel szeretkeztünk védekezés nélkül. Bár nem élveztem bele, jóval elötte kihúztam, de mégis aggódok kicsit. Mennyi lehet az esélye, hogy teherbe esett?

Figyelt kérdés

Szerdán volt fejeződött be a menstruációja, 18 éves a Hölgy.

Tudom sok iylen kérdés van, de kérlek válaszoljatok! Köszönöm!

2008. dec. 15. 23:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

azért ez fura...ha egy nő nem akar gyereket, az TUTI fix hogy nem felejt el védekezni..gyógyszert bevenni stb..

szóval lehet hogy valahol legbelül gyereket szeretne...

2008. dec. 16. 09:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Nos köszönöm a válaszokat, legbiztosabb csak a következő menstruáció után lehetek. Én is tisztában vagyok vele, hogy védekezni KELL! De most mondja azt valaki, hogy nem volt még olyan izgalmi állapotban, hogy csak a másikra koncentrált, és másra hirtelen akkor nemtudott gondolni :) ! Valaki védekezés nélkül, "nyugi majd kihúzom elötte" alapon, szeretkezik éveken keresztül gond nélkül, ha most nekem egy után "gond" adódik nemtudom mit csinálok :P !
2008. dec. 16. 11:23
 13/13 anonim válasza:
Üdv! Én itt kérdeznék, A párommal a menstruációja előtt 1 nappal szeretkeztünk, védekezés nélkül. Megszakításos szeretkezést csináltunk, tehát, amikor éreztem volna hogy jönne a spermium a hímvesszőmből, azonnal megszakítottuk az aktust, de nem vártam meg még érezzem hogy jön a spermium, jóval előtte kihúztam. Viszont előváladék volt, ami biztos hogy bekerült a hüvelybe. Ilyenkor mennyi az esélye hogy a párom teherbe esik?
2010. ápr. 4. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!