Facelle teszt,vélemény, ti láttok vmit?
Figyelt kérdés
2 nap múlva nem várom 🤷♀️ tüneteim vannak kb egy hete azért is teszteltem. Negatív kommentelők tekerjenek tovább, köszönöm
2022. febr. 5. 10:11
3/12 anonim válasza:
Látok rajta valamit, de én nem mondanám biztosra, hogy pozitív. 2 nap múlva csinálj még egy tesztet.
4/12 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nekem ettől erősebbre mondta a nőgyógyász ismerősöm, hogy negatív. (És kémiai lett, 1 hétre rá megjött.)
De ez nem jelenti azt, hogy neked nem lesz 2 nap múlva full pozitív. Nekem a fenti eset már a késés első napján volt.
6/12 anonim válasza:
Sziaa. Nekem multhonapban ugyanilyen volt. :( annyira örültem, ide is feltettem. Rögtön pár másodperc után kijött ez a kis halvány csík, de aztán megjött pár napra rá. Én a helyedben most tesztelnek holnap és holnapután is ugyanilyennel, ha erősödik, akkor tuti :)) nagyon szoritok!!!
9/12 A kérdező kommentje:
Ma kellett volna megjönnie délután teszteltem de negatív lett. Folyamatosan mindjárt megjön érzésem van.
2022. febr. 7. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!