Befolyásolja-e a terhességi teszt eredményét ha valaki influenzás?
Figyelt kérdés
Elso napja vaok beteg, megfáztam. Tegnap hánytam, ma is naponta tobbxor emelyegtem, mar csak egy hajxal hianyzott ahozz hogy ujbol hányjak, vettem egy textet delutan es alig egy percen belul jol lathatoan kijott a ket csik.Azt hallottam, hogy az influenza okozhat alpozitív eredményt. igaz ez? a mensim egy hete kesik2008. dec. 15. 19:59
1/2 A kérdező kommentje:
senkinek sincs tapaxtalata ezzel kapcsolatban? vagy infoja?
2008. dec. 15. 20:26
2/2 anonim válasza:
Álpozitív eredményt csak HCG tartalmú hormonális gyógyszer okoz, szóval tuti terhes vagy! Gratulálok! Feküdd ki az influenzát, és ha belázasodsz mindenképp vegyél be lázcsillapítót, mert a láz veszélyesebb a babára nézve, mint a gyógyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!