Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kimutathatja már a teszt ha...

Kimutathatja már a teszt ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Három napja késik a menstruációm. Elvileg január 18-án ovuláltam, előtte jan. 9-én utána pedig jan. 21-én voltam együtt a barátommal. Jan. 30-án is szexeltünk. Február 2-án vettem két Predictor Early terhességi tesztet, mindkettő negatív lett. Én meg is nyugodtam, azonban ma beszélgettem valakivel, és ő azt mondta, hogy ne örüljek ennek annyira, mert nem biztos, hogy ez negatív, mert még nem mutatja ki. Most akkor nem biztos, hogy nem vagyok terhes?

2022. febr. 3. 18:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
78%
Tudom, hogy gonoszul hangzik, de egyetértek, hogy így nem kellene még nemi életet élned. Mennyire lehet azt élvezni amúgy is, ha végig parázol a terhesség miatt? Vagy épp közben nem para, de utána igen és esetleg bűntudat... Megéri?
2022. febr. 6. 12:56
 22/22 A kérdező kommentje:
Ez az első, hogy ennyire parázok, mivel eddig egyetlen egyszer se késett😅 Mindig időben megjött, sose volt gond, most mégis késett valamiért. Vasárnap megjött, szerencsére, úgyhogy terhes nem voltam
2022. febr. 8. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!