Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menszi előtt egy héttel már...

Menszi előtt egy héttel már görcsölés?

Figyelt kérdés
Ennyire hamar nem szoktam görcsölni, de most olyan, mintha bármelyik pillanatban megjöhetne, plusz a melleim is fájnak, érzékenyek. Egyébként, biztos csak a közelgő menstruáció miatt, de eddig még ennyire előtte nem éreztem, csak esetleg 2 nappal előtte. Plusz gondolom szeretném azt hinni, hogy most összejött a baba. Van olyan, aki tényleg görcsölt, hogy most azonnal megjön és mégis baba volt? A mellek mennyire érzékenyek olyankor?
2010. szept. 10. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyon sok nőnél olvasni itt hogy görcsölt a hasuk baba előtt, ez természetes. Azt hogy kinek hány nappal előtte- hát ez nem mérvadó, mert nekem pl menstruáció előtt egyik hónapban csak aznap görcsölt, másik hónapban pár nappal előtte, terhességem esetén szintén pár nappal előtte.

Az hogy neked eddig nem görcsölt ennyivel előtte, most meg igen, bármit jelenthet. Babát is meg azt is hogy egyszerűen most ez a ciklusod ilyen és kész.

Ilyen "tünettel" még nem érdemes beleélni magad semmibe, de kívánom hogy baba legyen. (én is anno amikor próbálkoztunk minden hónapban latolgattam hogy épp abban a ciklusban mi az ami más volt mint eddig és mindig találtam valami ami épp nem ugyanolyan volt, de csak 4-szerre sikerült a baba, mármint 4. hónapban.)

2010. szept. 10. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Mellérzékenységről: egyik nőnek nagyon fáj, másiknak épphogy érzékeny (barátnőim közül is) én pl meg sem éreztem hogy bármi fura lenne a mellemmel. Van akinek meg szó szerint annyira fáj hogy majd' leszakad... erre nincs szabály.
2010. szept. 10. 14:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazad van. Az is lehet, hogy annyira szeretném, hogy tüneteket "csinálok" magamnak.
2010. szept. 10. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezek a tünetek fogantatás után kb. 10 nappal jelentkeznek legkorábban. Nekem eléggé görcsölt a hasam, úgy éreztem, hogy bármelyik pillanatban megjöhet. És a mellem is feszült. Semmi más tünetem nem volt.
2010. szept. 10. 15:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Amikor mi próbálkoztunk, 3 sikertelen hónapounk volt, és mindháromnál a mensim előtti napokban mondogattam magamnak meg a páromnak is hogy na most itt szúr, ott szúr, eddig ilyen nem volt, meg most hányingerem van eddig nem volt, stb. stb....aztán negyedik hónapban megintcsak...éreztem hogy jaj most fáj, eddig nem fájt itt..aztán akkor meg sikerült :))) Szóval az ember lánya mindenfélét érez (nem bebeszéli magának, hanem tényleg érez, én frankón éreztem ám ezeket a furcsa "tüneteket" :)), ilyen a természet :)

Kívánom hogy mihamarabb jöjjön a gólya :)

7 hetes kisfiú anyukája

2010. szept. 10. 15:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia, én is ezt érzem már második napja, még öt nap a nemvártig, nekem erősen fájdogál főleg ha mozgok, megyek a jobb oldali petefészkem környékén, izomláz szerűen mozgásra pedig nyilalgat , néha össze is rándulok, aztán pár másodperc múlva pedig lent középpen érzek valamit, ezt nem lehet beképzelni, legalább is remélem.Ezelőtti hónapokban nem éreztem ezt, csak a középidős fájdalmakat, ez most új nekem. Meglátjuk mi lesz belőle.több mint tíz éve szültem az elsőt, de a tünetekből csak a mensi előtti erős görcs ,szúrka maradt meg, élesen emlékszem rá, munkahelyen ültem épp , ügyféllel foglalkoztam és a görcstől lefordultam a székről:) azt hittem késői pé- de nem , beágyazódás volt.
2010. szept. 10. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen szerintem is lehet jó jel. Én is azt hittem, hogy meg fog jönni mert bár terveztük a babát nagyon is, de pont most nem gondoltam volna, és erre kiderül, hogy nem jön meg, és még pozitív is lett e teszt. Nekem is kb. 1 héttel a nem várt előtt volt. Nekem nem volt erős de határozottan mensis érzés. Mellfeszülés akkor még nem volt
2010. szept. 10. 19:32
 8/9 ketteske ***** válasza:
Nekem ilyen tünetek mellett egyszer baba volt, másszor meg megjött. Na, így legyél okos! :)
2010. szept. 11. 09:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Pozitív lett a tesztem:-))))
2010. szept. 15. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!