Szerintetek ha spermavizsgálatkor 2 nappal leadás után vizsgálják a mintát, mennyire valóságos az eredmény?
Bakterológiai vizsgálatot is csináltak?? A spermatogrammot azt azonnal csinálják, de a bakterológiai vizsgálat tovább tart. Nekünk pénteken csinálták a mintaadás után azonnal.
De nekünk sztem nem volt csak spermatogramm, mert másik eredményt nem kaptunk. Az gond?
Sziasztok, nekünk a bakterológiai tenyésztésen a következő van. mintavétel ideje 2010.08.06
beérkezés ideje:2010.08.10
leletezés ideje:2010.08.23 , 6-án reggel hétkor adta be a spermát, ők először megfelelő táptalajra rakják és bizonyos időnek el kell telnie mire elkezdhetik vizsgálni, a sima spermavizsgálat már megvolt a bakterológia előtt..azon is két nap az eltérés, ott először kicentrifugázzák stb, megvizsgálják, válogatják, és hagyják állni ,hogy megnézzék meddig életképesek..szóval ott is azért nem egyeznek a napok a leadott minta és a beérkezés vagy akármilyen szöveg között, megkérdeztem én is a biológust is meg a bakterológust is. NÁlunk is szar a helyzet, kevés és rossz, két millióból tíz százalék jó és mozog, többi selejt, emellett volt hormonvérvégel, kicsit alacsonyabb a tesztoszteron szint arra kapott androgélt, tesztoszteron zselét..és nálunk a bakterológián derült ki mi az igazi gond, vannak a spermába baktériumok, ezért olyan kevés és roncsolt és mozgásképtelen, erre kapott a férjem antibiotikumot és a probléma megoldva!Merevedési gond is sokszor előfordult ezelőtt, mióta beszedte a bogyókat hál istennek nem..hamarosan leadjuk a következő adagot , hát kíváncsi leszek az eredményre.
Nálunk azét rossz a szitu, mert júli 29én volt mintaadás, aug 18án a nőgyógyász adta a leletet, amin az ANTSZ eredmény van és azon van a júli 31ei vizsgálati dátum.A kézi vizsgálat a szaros egészségügy miatt csak tegnap történt meg(szept9)és ott kapta párom a papírt amin ez szerepel, de viszgálati dátum nélkül(ezért gondoltam, hogy az ANTSZ és sperma vizsgálat egy napon volt):
Spermatogramm
3ml.norm.viszkoz,norm.cseppfolyósodás
40M/ml
Morfológia:50%-a norm
30%-a gyors progresszív
10%-a diszkinetikus lassú
60%-a immobil
Andrológiai vizsgálat:provokálásra enyhe varicokele
Rv:gesztenyényi, sima mirigyes nem lrzlkeny prostata
Az ANTSZ eredmény tökéletes.Asthenozoospermia adiagnózis, ami azt jelento, hogy lassúak a fickók.Totál kétségbe estem
Az én páromnak elég jók lettek az eredményei, de ennek ellenére vettem neki aloe-vera gélt, maca vibét, 500-as C vitamint, és E vitamint.Meg calciumot is iszik pezsgőtabiba.
Ártani nem árthat neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!