Kinek használt a Robitussin ivása a peteérés előtt?
Csak néztem, hogy vita indult ki a kérdésből, nem ezt szerettem volna elérni.
De úgy gondolom megérthető az, aki nagyon régóta vágyik egy babára, hogy mindent kipróbál. Tudom, hogy a gyógyszerek mind szintetikusak, és én is igyekszem mindent gyümölcsből, és zöldségekből felvenni, csak az a baj, hogy nincs már benne annyi vitamin, és ásványi anyag, amennyi régen volt...
Ebben a könyvben azt is olvastam, hogy nem szabad ész nélkül vitaminokat szedni, mert komoly zavart okozhat.
Ezért én olyan vitamint választottam, nem terhesvitamint, amiben kevesebb ásványi anyag és vitamin van, mint a többiben.Eurovit multi a neve.
De a dm-ben lehet kapni maca vibét, ami szintén igen jó, búzafű tablettát, lucerna tablettát, amik igen jó hatásúak.
A nyák, az nyák. A gyógyszer nem tudja, hoyg te éppen melyik végedre szeded, az egész testre hat, ezért okoz mellékhatásokat.
Van köptető teában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!