Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek használt a Robitussin...

Kinek használt a Robitussin ivása a peteérés előtt?

Figyelt kérdés
Az egészséges táplálkozással a gyermekáldásért c könyvben van, hogy lehet higítani vele a méhnyaknyákot, így tovább élnek a spermák.
2010. szept. 10. 10:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Segítség képen utolsó nem bántásból írtam hanem tudásból , elhiszem hogy vársz rá , de hidd el ha nem várod annál hamarabb sikerülni fog-ezt tapasztalatból mondom, csak ami nemcsak hülyeség és veszélyezteti a szervezetet a számomra említésre méltó, hidd el ezekkel nem teszel jót sem magadnak sem a magzatodnak, ami ezeknél a "tanácsoknál" segít javarészt az a hit, más nem, egyébként józan ésszel más nem lehet benne csak egy pici utánanézés kell hozzá, hidd el én is át élte ezt , amit ti , de tényleg sok könyv hülyeséget hord össze-képesek akár egy szívbeteg embert gyógyszer nélkül hagyni "meggyógyulni"Szinte öngyógyulással, nem azért írtam hogy ártsak hanem tényleg hogy segítsek! Az eddigi tapasztalatok is azt mutatják hogy a nem ezen kattogás hoz reményt" persze tudom hogy ez nehéz , én is várok még , de olyan ami a szervezetet is megviseli az nem hoz eredményt csak rosszat és egy nem egészséges szervezetbe nem költözik a gólya" márpedig a gyógyszerek is mind szintetikusak-patikus
2010. szept. 12. 21:11
 12/15 A kérdező kommentje:

Csak néztem, hogy vita indult ki a kérdésből, nem ezt szerettem volna elérni.

De úgy gondolom megérthető az, aki nagyon régóta vágyik egy babára, hogy mindent kipróbál. Tudom, hogy a gyógyszerek mind szintetikusak, és én is igyekszem mindent gyümölcsből, és zöldségekből felvenni, csak az a baj, hogy nincs már benne annyi vitamin, és ásványi anyag, amennyi régen volt...

Ebben a könyvben azt is olvastam, hogy nem szabad ész nélkül vitaminokat szedni, mert komoly zavart okozhat.

Ezért én olyan vitamint választottam, nem terhesvitamint, amiben kevesebb ásványi anyag és vitamin van, mint a többiben.Eurovit multi a neve.

De a dm-ben lehet kapni maca vibét, ami szintén igen jó, búzafű tablettát, lucerna tablettát, amik igen jó hatásúak.

2010. szept. 13. 08:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Látom, elég régen volt a kérdés és az utolsó hozzászólás is, de remélem ettől függetlenül valakinek hasznára lehet a bejegyzésem. Csakis azért szólok hozzá, mert valaki azt írta, hogy baromság, hogy a köptető összefüggésben lehet a méhnyak-nyákkal vagy bármilyen nyálkahártyával... Ne hervasszon le ez senkit!! A meddőségi teszteket jártuk végig sorban,és amikor a férjemet megvizsgálták, észrevették, hogy túl nyúlós az "anyag" (ami nem jó)és azt tanácsolták neki, hogy szedjen egy ideig ACC-t, utána ismételjük meg a vizsgálatot. Akkor még mi is érdekes képet vágtunk hozzá... És bevált! Vajon a Robitussin miért ne válhatna be? Ha egy köptető oldja az ejakulátumot, akkor valószínűleg a méhnyak-nyákot is oldani fogja és könnyebb átjárhatóságot eredményez. Én is lelkesen elkezdtem inni kb. 2 hete, de sajnos elég komoly allergiás reakciót váltott ki. Szorítok mindenkinek! És ne hagyjátok magatokat!!!!
2011. márc. 3. 19:53
 14/15 anonim ***** válasza:

A nyák, az nyák. A gyógyszer nem tudja, hoyg te éppen melyik végedre szeded, az egész testre hat, ezért okoz mellékhatásokat.

Van köptető teában is.

2012. ápr. 3. 11:58
 15/15 Adrienn83 válasza:
Sziasztok! Mi 4 éve várunk első babánkra aki nem jön férjemnél minden oké van, nekem is van peteérésem rendesen, viszont a nyákom túl sűrű és nem tudnak a kislegények átmenni rajta sőt még előtte elhalnak kérdeztük az orvost, hogy mit ajánlna a hígitására hogy baba legyen. Javasolt jó zsebbenyúlós kezeléseket inszemináció és lombikra. Mást nem tudott javasolni. Valaki tudna ez ügyben segíteni, hogy mivel higíthatnám? Igen ezt én is olvastam a könyvben és alkalmaztam is a Robitussint és nem lettem várandós. Sőt olyan rossza az íze hogy sokadik bevételnél majdnem visszajött. Nálam nem vált be. Jelenleg Gyuri bácsi babaváró tearendszerét csináljuk még a tisztitásnál tartunk. Valaki van ilyen helyzetben? Köszönöm a válaszokat. Kellemes estét.
2013. jan. 8. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!