Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 nappal vagyok ovulacio...

8 nappal vagyok ovulacio utan. Faj a mellem, de nem ugy ahogy szokott, ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

6 nap mulva kell megjonnie. Általában ekkorra kezd el fajni a mellem mindig. De azt vettem eszre hogy a mellem nem ugy faj ahogy szokott. az egesz mellem fajni szokott ilyenkor, de most leginkabb oldalt faj, a honaljam felol illetve alul, es meg a mellbimbom neha bizsereg, erzekeny. Ilyet elotte nem ereztem.

Néhány pattanasom kijott, ahogy szokott. Lehet becsuszott a baba, mert pont ovu elott szakadt el a gumi. Nem vagyunk mar tinik, es ha kisbaba lenne megtartanank, oriasi szeretetben nevelkedne velunk, csak meg nem terveztuk. Nem akartam esemeny utanit bevenni mert hosszas ido utan most jott rendbe a ciklusom, es azon voltunk hogy ha jon akkor jon..de most egy piciket parazom.

2022. jan. 30. 16:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Unalmas mar kicsit... Nem azert van az ez az oldal hogy a szemelyes kapcsolataitokban a frusztraciotokat es a duhot itt eljetek ki es itt vezessetek le. Ertelmezni kene a kerdest. Aki nem tud segito vagy tamogato jellegu valaszt irni, csak a kioktatast -mert feltetelezem a valodi eletben nyuszi ahhoz hogy az oszinte, kritikus velemenyet kifejtse- az inkabb legyen szives es ne is irjon SEMMIT mert nem vagyok ra egyaltalan kiváncsi. Unalmasak vagytok es farasztoak. Megvan a magam baja, egyszeruen nem erdekelnek az ilyen felesleges frocsogesek.. tapasztalt NOK velemenyere es meglatasara vagyok kivancsi. Arra, hogy ki hogyan es mit erzett meg a nem vart vagy vart menstruacioja elott nehany nappal. Koszonom.
2022. jan. 30. 18:01
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is így fáj ha terhes vagyok, vegyél holnap egy predictor early tesztet és holnapután reggel használd, ha attól fáj így akkor kiderül.
2022. jan. 30. 19:33
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen! Meg egy olyan problemam van hogy a hasam alul nagyon faj. Foleg mikor egy piciket is behuzom. Talan az ovulacios fajdalomhoz tudnam hasonlitani. Tartok attol hogy esetleg ciszta.. persze megvárom hogy megjojjon vagy hogy ne jojjon es utana ezzel elmegyek nogyogyaszhoz.. csak aggaszt. Ez mar ilyen 3 napja tart. Most nagyon elert a baj engem..
2022. jan. 30. 20:32
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Hát ja.
2022. jan. 30. 20:37
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

Van, akinek nem fáj a melle amikor terhes lett. Neked most máshogy fáj, nem biztos hogy a terhesség miatt.

Nekem volt amikor pl nem lettem pattanásos és mégis megjött. Most ugyanúgy nem lettem pattanásos és terhes lettem.

Majd csinálj tesztet akkor, amikor megkéne jönnie és megtudod.

2022. jan. 30. 22:15
 16/19 A kérdező kommentje:
Menstruacio elott pontosan 5 nappal mindig kijonnek a kinyomhatatlan, fajo pattanasok. Most reggel, 5 nappal mielott megjonne ki is jottek. Szerintem ez azt jelentheti hogy meg fog jonni.
2022. jan. 31. 07:55
 17/19 anonim ***** válasza:
22%
Ha ovu előtt voltatok védekezés nélkül együtt simán lehetsz terhes. Ovu előtt 4-5 nappal lévő aktusból is lehetsz terhes, mert akár 4-5 napig is életképes tud maradni egy sperma. Nekem pl egyáltalán nem fájt a mellem mikor terhes lettem (3 gyermekem van). A középső gyerekkel nagyon pattanásos lettem, mintha újra pubertás lennék, a másik kettővel semmi, gyönyörű tiszta volt a bőröm. Ezekre a tünetekre sokat nem lehet adni. Tesztelj az aktus után 14 nappal, az már biztos kimutatja, ha van odabent valaki.
2022. febr. 1. 10:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2022. febr. 1. 12:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem. Megvarom ezt a 4 napot.
2022. febr. 1. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!