Ha szombat délután volt peteérés de vásárnap reggel voltunk együtt abból meg lehet baba?
3:gondolom lh tesztből tippelt.
egyebkent kérdező ha szombaton volt + az lh teszt, vasarnapot nézzük ovu napnak.
Az ovulációs mikroszkópnál meg a teafűből jóslás is hasznosabb. Jó 6-7 éve voltunk először babaprojekben, már akkor is azt olvastam mindenhol, hogy nagy ívben kuka az eszköz. 😆 Nekem is van amúgy - mutatott is össze-vissza mindent, ciklustól hót függetlenül. Felejtsd el...
Meg ezt az egész tüszőrepedés vadászatot is, mert semmi értelme. Ha módotok van rá, legyetek együtt 2-3 naponta, akkor 1000% hogy nem az időzítésen múlik a siker. A nőgyógyászom tanácsa volt a stimulált ciklusomban, be is vált, ahogy a kistesónál is, második próbálkozós ciklusban lettem terhes.
Amit fontos tudni, hogy a spermiumok 48-72 órát garantáltan tudnak várakozni a kiszabaduló petére a petevezetőben, így kétnaponkénti együléttel garantált, hogy lesz spermium a kellő helyen, vagyis EZEN nem múlik. (Nyilván millió más tényező is van.)
Csak azért írtam ezt le, mert a túlzott "időzítési kényszer" is nagyban gátolja a sikert.
Mielőbbi babásodást! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!