Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek merjek reménykedni...

Szerintetek merjek reménykedni? Eddig elmaradt mensi.

Figyelt kérdés

Harmadik hónapja hogy nem szedem a tabit, eddig kétszer napra pontosan megjött. A párommal a mensi utánni 12-16. napon is voltunk együtt, és most már másfél két napja késik.Van egy kis átlátszó nyákos folyásom, meg ma reggel arra keltem hogy fájdogál a hasam de nem vészesen csak kicsit görcsöl, és ingerlékeny vagyok az utóbbi idöben. De egyébként se mellfeszülés, se hányiger, se semmi:(((...max. sokat alszom az utóbbi idöben...

Szerintetek lehetek babás, vagy inkább ne reménykedjek?

2010. szept. 10. 10:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ma fájdogál a hasam azért még kivárom a mai napot hátha megjön mégis - már csalódtam párszor- ha nem akkor holnap irány tesztet venni.
2010. szept. 10. 10:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Oké!De ird meg!!
2010. szept. 10. 10:26
 13/18 A kérdező kommentje:
Oké....azért reménykedem hátha lesz egy pozitív tesztem..jövö hét szerdán kell hogy menjek dokihoz éves ellenörzésre, de ha addig megjön új idöpontot kell hogy kérjek:(
2010. szept. 10. 10:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes, de sajnos a gyógyszer abbahagyása is bezavarhat!

É mióta abbahagytam 36. napra jött meg,múlthónapba minden tünetem volt,sőőt egy halvány pozi tesztem is,és 40. napra megjött!

Nem akarlak lelombozni,remélem sikerült nektek, csak leírtam az én tapasztalatomat,

Sok sikert!

2010. szept. 10. 12:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem mindegy milyen tesztel csinálod!!! Nekem a clear Blue és a Lily vált be. Van sok gagyi. Pl.maria romed,mono,medi-lab.
2010. szept. 10. 13:05
 16/18 anonim ***** válasza:

A tunetekre nem szabad hagyatkozni.

Nekem meg nem is kesett de tudtam,hogy terhes vagyok olyan hanyingerem,emelygesem,szedulesem volt.

Baratnomnek meg semmi tunete nem volt.

Mellfeszules se torvenyszeru,nekem egyaltalan nem feszult.

Tesztelj reggeli elso vizeletbol.

14 honapos kisfiu anyukaja

2010. szept. 11. 00:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Na,teszteltel?
2010. szept. 11. 15:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok teszteltem egy 10es teszttel és sajnos egyértelmüen negatív lett:( nagyon elvagyok kenödve a második tesztet szerintem már meg sem csinálom....de még mindíg nem jöt meg:(
2010. szept. 11. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!