Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi sperma kell a lombikhoz...

Mennyi sperma kell a lombikhoz? És hogy zajlik? Pontról-pontra kérek részletes leírást!

Figyelt kérdés
A kevés (vagy nagyon kevés) sperma is elég a lombikhoz? Fájdalmas a dolog? Köszi a válaszokat előre is!
2008. dec. 15. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia.Azt nem tudom,hogy mennyi spermára van szükség a lombikhoz,biztos kevéssel is megoldható.Nekem lombikom volt,ha minden papírod megvan gondolok itt az összes vizsgálatra/hív,hormon,hsg,sperma/nem tudom mi maradt még ki akkor következő mensi után indítják is,ha nem szorulsz valami gyógyszeres kezelésre.Tehát gyógyszerek,injekciózás,tüszőrepesztés után következik a petesejt levétel amit altatásban csinálnak.Ebből nem érzel semmit,nem sokáig tart és aznap hazamehetsz.Nem fájdalmas nekem inkább utánna kellemetlen érzés volt a petefészkemnél.Közben megtörténik a sperma levétel is.Rá 3.napra meg a beültetés ami megint csak nem fájdalmas olyan mint egy rákszűrés kb.Félórát feküdtem és mehettünk haza.Nagyjából ennyi!!Egy 8-hós kisfiú anyukája,akinek elsőre sikerült!Sok sikert kívánok neked is!!
2008. dec. 15. 18:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem 10-15 darab életképes sperma elég. Nekem is lombikom lesz, remélem, olyan szerencsés leszek én is, mint az előző válaszoló.
2008. dec. 16. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!