Ha 8-9.dpo-n negatív a teszt, van még remény?
Figyelt kérdés
Hőgörbével nézem az ovum. Babát tervezünk. Ovu után 6-7 nappal volt 1 barna folt a tisztaságin, azóta semmi. Ma vagyok a 8-9.dpo-n, és csont negatívat teszteltem. Sok helyen azt olvasom hogy beágyazódási vérzés után (persze csak ha az volt) egy két nappal bár halvány pozit teszteltek :( menzeszemig még 6 nap van.2022. jan. 29. 07:17
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Akkor megnyugszom, és megvárom amíg késik. Csak összezavart az, hogy sokan 8.dpo-n már pozit tesztelnek :)
2022. jan. 29. 09:17
12/16 anonim válasza:
A nem vártig nem muszály, egy predictor 2 nap múlva már valósat mutat.
13/16 A kérdező kommentje:
Az a baj pontosan nemtudom mikor volt ovum. 20.-án éreztem erős ovus fájdalmat. A naptár 22.-ére húzta be a pét. A hőm ezekbe a napokba már felfele ment. Szoval az is lehet hogy csak a 7.-8. napnál vagyok
2022. jan. 29. 09:33
14/16 anonim válasza:
Van remény, persze. Nekem a beágyazódási vérzés utáni harmadik napon lett halvány pozitív a teszt. De mint utólag kiderült, nekem ez a babóca átlagon felül nyomatta a hcg-t 😂 Már az elején is háromszorozta kétnaponta. Így nem csoda, hogy hamar kimutatta a teszt.
15/16 anonim válasza:
Vegul osszejott abban a ciklusban a baba? :)
16/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem,végül 1,5 évet vártunk rá, most vagyok 4 hetes :)
2023. febr. 6. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!