Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovus vérzés? Tüszőrepedés?...

Ovus vérzés? Tüszőrepedés? Még sosem volt ilyen

Figyelt kérdés
Utolsó mensim januar 11-16ig volt. 23-án este együtt voltunk párommal (nem durván, csak finoman, szerelmesen), majd pihentem kb fél órát. Utána azt hittem,hogy pisilnem kell, de nem, hanem valószínű a termékeny nyák volt az. Azért írom, hogy valószínű, mert az állaga, erős nyúlóssága ugyan olyan volt, mint minden hónapban. Tudom megkapom, hogy a sperma, de tudom, hogy az nem ilyen, ez egybefüggő, erősen nyúlós nyák volt. A kérdésem az lenne igazából, hogy lehetséges, hogy a mensi után 7 nappal már termékeny nyák van? Egy kicsit véres színe volt, de az tuti, hogy nem sértett meg a párom, az együttlét sem fáj, illetve nincs is semmi kellemetlen tünetem. Lehet, hogy tüszőrepedés? Az együttlét előtt és később sem volt semmi vérzés, csak akkor. A naptáram mára írja az ovut, de nem túl pontos a mensim, 26-30 napos, így pontosan nem tudom. Köszi, ha válaszolsz! ☺️
2022. jan. 27. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Pont közép időben voltál nem 7 hanem a 12.napon általában 14.napra mondják az ovut 28 napos ciklusnál. A termékeny myák általában 2-3 nappal korábban már jelen van.

Milyen hoss]zú a ciklusod? Az első vérzős naptól a következőig?

2022. jan. 28. 00:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Jajj basszus, ha mensi első napjától számoljuk(ahogy kell🙈🤣,), akkor valóban. Ezt jól benéztem🙈

Októberben hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta 26-30 napos ciklusaim vannak 🤷

2022. jan. 28. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez pont akkor 26 napos mensi lehet most
2022. jan. 28. 07:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Engem igazából az enyhén véres nyák érdekelne.. van ilyen?
2022. jan. 28. 09:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Ovus vérzés van akinek van, én még nem tapasztaltam, ahigy beágyazódásit sem pedig 6 terhességem is volt.
2022. jan. 28. 09:24
 6/7 anonim ***** válasza:
14 hónapja próbálkozunk a babával, ez volt a 3.olyan ciklusom, hogy az ovuláció környéken barnás nyák jött...
2022. jan. 28. 13:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Mi október óta próbálkozunk, de nekem is ez volt az első 🙄
2022. jan. 28. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!