Bevettem az esemény utánit de nem tudom hat e?!
Figyelt kérdés
Tegnap történt egy baleset de nem ment belém a párom de a biztonság kedvéért bevettem ma délután.
Nem érzek semmit, nem tudom szerintetek hatni fog?
2022. jan. 27. 18:42
2/15 anonim válasza:
Ha nem élvezett beléd, akkor tuti hatni fog.
3/15 anonim válasza:
A gyógyszereknek van felszívódási idejük...
4/15 anonim válasza:
Majd kiderül akkor ha megjön/ nem jön. Általában hat, hiszen arra fejlesztették ki,de ha nem ment beléd,akkor amúgy is elég kevés esélye van a terhességnek.
5/15 A kérdező kommentje:
Csak annyi történt h mikor vette ki bennem maradt a gumi,de biztonság kedvéért bevettem.Februar 12.en kell megjönnie
2022. jan. 27. 19:11
6/15 A kérdező kommentje:
Nem is ment el , a gumiba elovaladek volt csak
2022. jan. 27. 19:12
7/15 anonim válasza:
Szinte biztos hogy nem lettél terhes ennyitől.
8/15 anonim válasza:
Ennyiért be sem kellett volna venni. Egy nagy adag hormonlöket a testednek. Lehet, hogy össze vissza fog most megjönni.
9/15 anonim válasza:
Minél több kérdést olvasok ott a gyakorin, annál biztosabb vagyok abban, hogy nagyon közel van már Jézus második eljövetele... 🤣🤣🤣🤣
10/15 A kérdező kommentje:
Hát neharagudj ha buta kérdést tettem fel, de bizonytalan vagyok.
2022. jan. 27. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!