Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő után sikerült nektek?

Mennyi idő után sikerült nektek?

Figyelt kérdés
Párommal több évig próbálkoztunk. Több várandósságom volt. Sajnos mindegyikőjüket hamar elveszítettük. A legnagyobb túlélőnk, a kislányunk 25. hétre született. Nem sokáig lehetett sajnos ő sem velünk. Két éve pihentetjük a témát, mivel úgy éreztem akkor, hogy sok volt ez a szervezetemnek. A napokban beszélgettünk férjemmel és hamarosan újra belevágnánk. Nektek mennyi idő után sikerült?

2022. jan. 26. 12:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#9 Szerencsére nagyon jó orvosaim voltak. Mondjuk mindenkihez magán úton kellett mennem ehhez, de ez sem érdekelt minket. Genetikai oldalon már mindent kizártak.

Mi szerencsére lelkileg elég jól viseljük párommal. A szakember segítsége is azért sokat segített.

Jó babavárást

2022. jan. 26. 13:36
 12/18 anonim ***** válasza:
mi 9 hónapja de én már azt hiszem meddő vagyok :((
2022. jan. 26. 17:33
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 Sikerülni fog nektek ❤️ Ha úgy érzed, akkor nyugodtan menjetek el egy kivizsgálásra (dokim szerint 1 év próbálkozás után ajánlott). Sok dolog kiderülhet egy ilyenen. Néha csak egy-két vitamin hiánya hátráltatja a fogantatást.
2022. jan. 26. 17:49
 14/18 anonim ***** válasza:
voltam én ,nagy volt a prolaktinom és az inzulinam ,kaptam rà gyógyszert aztàn kövi hónaptol probàlkozzunk még. tudom hogy nem olyan sok 9 hónap de mikor arra gondolok hogy közel van az 1 évhez kétségbe essek
2022. jan. 26. 17:53
 15/18 A kérdező kommentje:

#14 Sikerülni fog. Hidd el. Tesóméknál 2 év után jött össze a baba. Lassan szül a nővérem. Prolaktin volt nálul is a gond.

Mi pedig ma döntöttünk végül párommal. Mi is újra belevágunk a próbálkozásba. Doki úgyis engedélyt adott már nekünk.

2022. jan. 26. 18:05
 16/18 anonim ***** válasza:
sok sikert nektek !! ♥️ hat nekem nem volt sokkal nagy remelem sikerulni fog . Nővéred is kapott gyógyszert ?
2022. jan. 26. 18:20
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 Igen, kapott. Neki nem azonnal fogant meg utána. Kb 1,5 évet vártak rá még azután, hogy elkezdte a gyógyszert szedni.
2022. jan. 26. 18:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Juuuj az nagyon sok
2022. jan. 26. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!