A vérvétel során minden esetben kiderül, hogy mi okból nem jön a baba?
Ma voltam a ciklus 20-ik napján. Vért vettek és a következő vizsgálatokat végezték el: FSH, LH, Oestrogen, Progesteron, Tesztoszteron, Prolaktin, TSH. A ciklus 3-ik napján ujabb vérvételre kerül sor. A két vérvétel során kapott leletekből minden esetben kiderül az, hogy mi okból nem jött edig a baba? Ha igen akkor bármelyiket lehet kezelni?
Nagyon köszöm a segítséget!
A kért vérvétel alapján kiderülhet, hogy mi a gond, de nem minden esetben. Ha már hosszabb ideje nem jön a baba, érdemes egy alaposabb kivizsgálást kérni. Nemrég találtam ezt az oldalt, itt pontokba van szedve mi mindent néznek ilyen esetben: [link]
Ha az általad említett vérvétel után derül ki, hogy van valami gond, akkor valószínűleg hormonkezelést fogsz kapni.
Remélem, minél hamarabb összejön a baba!
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszaitokat, sokat segítettetek. Remélem, hogy a vérvételből kiderül a gond, mert a férjemnek is végeztek spermavizsgálatot ( ami jó volt) és én is átestem egy laparoszkopiás mütéten. További válaszokat is szívesen meghallgatok
Neked két ciklusban nézik az eredményeidet?
Én ezt nem értem. Ez így hogy ad normális értéket?
Nekem egy cikluson belül a 3. majd a 21.napon kellett mennem vérvételre. Szerintem csak így tudják megállapítani hogy volt-e peteérésed. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!