Ez igy mennyire megbizhato vedekezes?
Szerintem túlzàs is
Fogamzásgàtló és megszakítás elégnek kellene legyen
Amúgy a rendesen szedett fogamzásgátló mellett is szinte esélytelen..
A rendesenen van a hangsúly, de èn is megszakítanèk vagy óvszert használnèk de akkor nem szakítanèk meg ez a gyógyszer mellett
Meddig kell szedned?
Alapjáraton, ha előírtnak megfelelően szeded a fogamzásgátlót, akkor már az önmagában elég kéne, hogy legyen. Ha emellett még simán megszakítjátok, az is csökkenti az esélyt a terhességre. De így, hogy gumit is húz a végén, kb. csoda lenne, ha teherbe esnél.
Persze biztos lesz itt valaki, vagy egy ismerőse, aki így lett terhes. :D
Viccet félretéve, szerintem ez így abszolút, túlon túl is biztonságos módszer, de ha muszáj 100%-ra menni, akkor tökéletes.
"Persze biztos lesz itt valaki, vagy egy ismerőse, aki így lett terhes."
Ebben a kategóriában kb mindenki így lett terhes 😂 Csak ők még pesszáriumot és spirált is csapnak a történethez, aztán rázzák a jól betanult szöveget,, hogy nincs 100%-os fogamzásgátló 😂😂
A fogamzásgátló és az óvszer külön-külön is egész megbízható, ha helyesen használod.
Együtt szerintem 100%, még ha akkor is, ha nincs 100% biztonságos védekezés. ;)
A tabletta ÉS a megszakítás szintén, még ha önmagában csak a megszakítást nem is tartom elegendőnek.
Esetleg a fogamzásgátló és pharmatex kúp vagy óvszer és pharmatex krém is hatékony kombináció.
Azért kell a kétféle a hatásmechanizmus, ha mondjuk a tabletta egy hasmenés miatt rosszul szívódik fel, ott a gumi, ha a gumi kiszakad, ott a tabi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!