Szerintetek megvolt már a tüszőrepedésem?
Ugyan akkor méred? Mindig egy időpontban?
Szerintem a leesés meg semmi extra-nézd meg a holnapit. Bár fura picit :/
A tested nem valami egytényezős mechanikus műszer. A testhőmérséklet (is) sok minden függvényében ingadozhat, pl. beszívtál pár szem náthavírust, picit rosszul aludtál, valami stressz ért stb. A korábbi ciklusok alapján valószínűségszámítással kiegészített testhőmérsékletmérés+méhszájlesés+váladékfigyelés sem ad egészen pontos adatot arról, mikor van a peteérés.
Ha gyereket akarsz, a peteérés előtti napokban kell szexelned, de hogy egészen pontosan mikor, az lényegében mindegy, mert az ondósejtek a női szervezetben pár napig elállnak.
Én nem hőmérőzőm, még csak idén hagytuk el a védekezést.
Ovu nap után nekem is volt barnázás, kb 2 naponta.
Jelenleg 5 napja késik, pittyezek, pöttyözök barnát, rózsaszínt. 2 napja teszteltem egy negatívat.
Sosem volt ilyenem. Ciklus közben sosem barnáztam, és kb kétszer volt életem sorá, hogy kimaradt a menszesz a meleg és a nem étkezés miatt.
Írtam ki kérdést, és bár pontos magyarázatot senki nem adott, de többeknek voltak ilyen tünetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!