Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből lehet még baba?

Ebből lehet még baba?

Figyelt kérdés

Sajnos nem emlékszem az utolsó menstruációmra pontosan, valahogy december 25 körül lehetett.

Tudom elég gáz, ez most így sikeredett. Viszont Utána a peteeresem alatt 4x el is ment bennem.

Már egy hete elég faradekony vagyok. Emelygek 2 napja, egyszer hánytam is. Őszintén szólva kB 1 hete nagyon görcsölt a hasam, mint amikor megjon érzés. Utána abbaramadt, és kB 3 napja gorcsolok ismét durván ami miatt mindig az az érzésem van, hogy na most biztos megjott,

De még mindig semmi.

Feszulget egesznap a hasam egyébként de ami nagyon más az az hogy rengeteg a nyákom.

Eddig 2x teszteltem facelle aztán tegnap predictor early de mindkettő negatív.

Koszonom a kedves válaszokat. Nagyon örülnék a babanak:)

26N

2022. jan. 22. 20:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Január 12. És 14.-en voltunk együtt.
2022. jan. 22. 20:30
 2/8 A kérdező kommentje:
általában 26 napos a ciklusom
2022. jan. 22. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod mikor kezdődött a ciklusod akkor mi alapján tudod, hogy ovuláció alatt voltatok együtt? Használtál lh tesztet? Csak mert ha dec. 25-öt veszünk alapul, és aktusok jan. 12-én és 14-én történtek, akkor 26 napos ciklussal rég lekéstétek az ovulációt…

Illetve ha a ciklusod dec. 25-én kezdődött, akkor már most késik 3 napja a menstruációd? Akkor tesztelhetsz.

De ebben a sztoriban nagyon sok a bizonytalanság, dátumok szerint se nagyon jön ki semmi :D mindegy, a teszt megmutatja, hogy terhes vagy-e vagy sem. Ha nagyon fogalmad sincs hogy mikor kezdődött a ciklusod, és nem is jön meg, akkor az aktushoz képest 2 héttel később tesztelj.

2022. jan. 22. 20:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak annyiból saccoltam be amiért sok volt a folyasom azokban a napokban, olyankor tudni szoktam hogy peteeresem van. De sajnos tényleg bizonytalan.
2022. jan. 22. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Kizárt hogy baba van.Azt már rég mutatná a teszt!Nekem pont dec.25.-én jöttbmeg,azóta most megint menstruáltam,illetve már mulik el.Szöval nem vagy terhes.
2022. jan. 22. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Mikor kell megjonnie?
2022. jan. 22. 21:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Tegnapra kellett volna, de nyilván késhet is.
2022. jan. 22. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha durván görcsölsz akkor inkább meg fog jönni mint terhes legyél, főleg ha negatívak a tesztek.

Ha nem szabályos a ciklusod és babát akartok használj ovulációs tesztet és akkor tutira tudod hogy mikor van a peteérés.

2022. jan. 22. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!