Mitől lehet krémes folyás?
Figyelt kérdés
Szombaton volt egy hete peteérésem. Illetve inkább nagyon erős tojásfehérje nyákom.(a hőm az teljesen rendszertelen)Rá egy hétre szombaton nagyon erős krémes folyásom volt. A bugyin is meglátszott. Ez még vasárnap is így volt(tegnap).A melleim érzékenyek, de nem vészesen. Hétvégén ha a párom átölelt éreztem hogy vannak. tegnap a nyákom oylan erős fehér krémes volt, hogy mikor megnéztem beborította az egész ujjamat(elnézést de ilyet még nem láttam). Nincs gombám, semmi. Ma már kevesebb volt a folyás de még mindig krémes. Ha baba lenne akkor nem múlna el a tünet?
Mitől lehet még krémes folyás? Ciszta? Betegség? A babára már nem merek gondolni. Bár hétvége óta néha rámtör a hányinger, de az se vészes.
2008. dec. 15. 13:53
1/1 anonim 

válasza:

szia bármitől lehet ez én már megszoktam nekem elég gyakran van...hüvely ph is állandóan változik, intim mosakodógélt használj...remélem nem fog megjönni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!