Aki korán elkezdett tesztelni,nekik mikor lett leghamarabb pozitív a teszt?
Figyelt kérdés
Olvashattam és tudom mindenkinek más, de mégis azt vettem észre, hogy 10 dpo-n már majdnem mindenkinek halvány pozitív. Ez valóban így lehet?
Holnap tesztelnék, mert nagyon izgulok 🥺 holnap leszek 10 dpo-n
2022. jan. 20. 12:47
11/27 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, hogy annak ellenére, hogy nagyon izgulsz, várd meg legalább a nemvárt napját. Tényleg. Mert ha most negatív, csalódsz egyet. Nem könnyebb egyből tudni egy valid eredményt, mint egy bizonytalan negatívnak szomorkodni?
12/27 A kérdező kommentje:
Igazad van, tudom. 🥺
2022. jan. 20. 14:06
13/27 anonim válasza:
11 dpo facelle, más teszt negatív volt.
14/27 anonim válasza:
Szerintem a predictort early mutat legkorábban
15/27 anonim válasza:
9dpon 10es erossegu tesztem halvany pozitiv volt. Azutan 3 naponta csinaltam tesztet es egyre csak erosodott a masodik csik
16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Dávid tesztem van. 10 és érzékenységű. Neten rendelte meg a barátnőm. Azt kaptam tőle ma, 5 db-ot.
Ezt nem ismerem. Szerintem kipróbálom holnap 🙈
2022. jan. 20. 19:15
17/27 anonim válasza:
Nem tudom hanyadik dpo lehetett
Számításaim szerint 11.ik
Megérzésböl teszteltem csak halványat
Azota 23+4 naposak vagyunk 😊
18/27 anonim válasza:
10 van ráirva, de még a 25 x epilen is derengett valami mikor a David full fehér maradt
19/27 anonim válasza:
A david nekem alig lett halvány csíkos mikor a 25 erossegurol már leugrott mindkét csík 😂
20/27 anonim válasza:
Dávid semmit sem fog mutatni. Én is rendeltem 10eset. Kb nem várt után volt egy leheletnyi csík rajta amikor már egy másik 25 ös simán két csíkos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!