Sziasztok 39.hetes vagyok.Most elég aktív a babuci ahoz képest,hogy milyen szokott lenni.Ma volt egész nap víz szerü folyásom most pisilésnél megszagoltam a bugyim és édes illata van.Viszont fájt is a hüvelyem miközbe ültem a wcn.Fájás nincsen.Mire gondoljak lassan jöhet a baba?
Annyira azert nem folyt,hogy tocsogjak benne csak mikor erzed h folyasod van es nedves a bugyid.
2022. jan. 19. 10:36
12/17 anonim válasza:
Nekem sem folyt,szivárgott.De azt csinálsz amit akarsz.
2022. jan. 19. 10:43
13/17 anonim válasza:
Nálam is ilyen furcsa, nagyon erős mozgasokkal és kapalózasokkal kezdődött el egy délután, és gyanús volt hogy magzatvíz szivárog lassan. Aztán csak néha volt nagyon kevés. Másnap délelőtt mentem nstre, nulla fájást mutatott a gép. A főorvos megvizsgált, mert már 40+6 napos voltam, és kiderült hogy szépen lassan szivárog a már enyhén rózsaszínes magzatvíz, de semmi tágulás, a baba meg ahelyett hogy leereszkedett volna, teljesen felhúzódott. Jól le lettem cseszve hogy miért nem mentem be korábban. Egy óra múlva a műtőben voltunk.
Szerintem nézesd meg.
2022. jan. 19. 11:24
14/17 anonim válasza:
Nagyon sok kisbaba születik nyakára tekeredett köldökzsinórral és semmi baja nem lesz tőle, ha nem kezdik el sürgetni, pl oxival... Szerencse, hogy egészséges a kicsi, a beavatkozások ellenére is. További jó egészséget kívánok!
2022. jan. 19. 11:36
15/17 anonim válasza:
Én vbac-ot akartam minden áron a kicsivel. Nem mentem el aneszteshez egyeztetni, nem engedtem indítani, nem érdekelt semmilyen ellenvélemény, mert szülni akartam. Nagyon nagyon nem vagyok az orvoshoz rohangálás híve. De ilyen esetben be KELL menni, ha élő babát szeretnél.
Zárójelben jegyezném meg, egy nap lassú szivárgás után én voltam a legjobban meglepődve, mikor a vajúdóban csináltak egy gyors UH-t és semmi magzatvizem nem volt már. Hidd el, sokkal kevesebbnek tűnik, ha lassan szivárog.
2022. jan. 19. 11:40
16/17 anonim válasza:
Ezt mondom én is 13 és 15.De a többiek szerint nincs gáz.Hát inkább legyen vaklarma,mint beteg,vagy halott baba.Amúgy az orvos az első szülés előtt elmondta,hogy mikor kell kórházba indulni:ha szivárog vagy folyik a magzatvíz,ha nem érzed mozogni,és ha 5perces rendszeres fájások vannak.Felőlem tényleg otthon is megszülhet bárki egy faros babát is,csak akkor fölösleges kérdezni.Az oxitocin pedig nem ördögtől való dolog,a szülész-nőgyógyász jobban tudja mint én,hogy mi a helyes megoldás adott esetben, ezért megyek hozzá,mert ő a szakember.Az meg engem nem vigasztalta volna,hogy másnak nem lett baja a köldökzsinórtól,ha az én gyerekem megfullad,vagy oxigénhiányos lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!