Akinek volt pecsételővérzése beágyazódáskor, annak meddig tartott?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 10:23
1/5 anonim válasza:
Nekem csak egyetlen napig és nagyon kicsit, de egyszer régebben mikor azt hittem terhes vagyok jobban utána olvastam ennek, és akár napokig is tarthat, nem kell megijedni. Csak az gáz ha élénk piros erős vérzés van. De én még olyan sztorit is tudok, hogy akkor is megmaradt a baba pedig már biztosak voltak benne hogy elment.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia!
KÖszi szépen. ekme ez a 3. nap,és az első babánknál semmi ilyesmi nem volt. Halvány piros vagy barna és ne nyákos. Majd lassan kiderül mi lesz:)
köszi
2010. szept. 9. 10:42
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt.A nemvárt előtt háromnappal (azt hittem megjön),nagykörömnyi rózsaszínes,krémes folt,jó sűrű volt.Elkönyveltem a hónapot.... :(
Aztán a nemvárt napján pozi lett a teszt,több hónap sikertelenség után. :)
Sok sikert Neked is.Majd írd ide mi lett az eredmény!
Üdv.
13 hetes km
4/5 anonim válasza:
Nekem 2 napja van ez.
És csak jövő hétre vártam a mensit...
Kiváncsi vagyok mi lesz velünk.Irj majd
5/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Nekem sajnos megjött ma reggel. No de sebaj, új hónap új remények.
Majd jeletkezz!!!
2010. szept. 10. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!