Mekkora eselye van annak, ha aktus utan magamba ujjazom a spermat? Konnyen teherbe eshetek ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 19:56
1/13 anonim válasza:
Azt hogy, és minek? EL kellene dönteni, hogy szeretnétek - e gyereket, és közösen! Minimális az esélye a hasadon landolt spermának, de a pasi nagyon nem lesz megértő..
2/13 anonim válasza:
Én beteszem neked 16 centire ha akarod, nem kell azzal szenvedni!
3/13 anonim válasza:
Ezzel csak max egyedülálló anya leszel,amúgy nem undorodsz magadtól,hogy ilyen dologra vetemednél?
4/13 anonim válasza:
#2 húha, miért az olyan nagy szerinted?
5/13 anonim válasza:
#4 nem, és ezzel te sem mondtál nagyot de azért több mint amit az ujjaddal összekaparsz! És természetesen tudom hogy itt mindenkinek25 centi van és havi nettó milkát keres és BMV-vel jár mint te, de köszi a segítséget!.
6/13 anonim válasza:
hát, ha terhes nem is leszel, de agyilag terhelt vagy.
7/13 anonim válasza:
Undorító nők vannak, aki így akár terhes lenni, hát van baj a fejben..
8/13 anonim válasza:
Van rá esély, de nem mindenki tud ennyitől teherbe esni. Ahogy van aki egész életében szexelhet megszakítással, más meg attól is teherbe esik, ha csak egy kicsit csinálják gumi nélkül és utána felhúzzák.
9/13 anonim válasza:
Ui.
Egyéni h könnyen teherbe tudsz-e így esni. És az se mindegy, hogy mennyire vag, kompatibilis a srác spermájával.
Én valószínűleg teherbe tudnék esni így a férjemtől. Más pasitól lehet h nem.
Vannak akik rendesen szexelnek és mégsem esnek teherbe.
Úgyhogy teljesen egyéni, amit nem lehet előre megjósolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!