Ez az LH teszt pozitiv?
Én egy fokkal halványabbnak látom a tesztcsíkot mint a controll csíkot.
De az is igaz hogy este 18-kor csináltam, nem rég, így lehet hogy korábban erősebb lett volna a csík. Sajnos sosem tudtam hogy mikor is érdemes csinálni.
Holnap megismételem, feltöltöm majd kommentben azt is.
Ma reggel voltunk együtt a párommal, de ma délután elutazott, így csak hétfőn lenne új esélyünk, szerintem akkor már nem biztos hogy még termékeny leszek. Szerintetek?
Köszi ha megírjátok.
Ugyanúgy változó, mint ahogy te is írtad. De ez picit megtévesztett mert bizonyos fényben hol így láttam hol úgy.🤷🏻♀️
Meglátjuk mi lesz így ebből :)
Kedves Válaszoló(k)! Vagy bárki akit érdekel, idetéved.
Ma már teljesen negatív volt az LH tesztem. Úgyhogy lehetséges hogy ebben a hónapban nem működtek tökéletesen a hormonjain, de ez majd kiderül. Nálam vagy az első teljesen negatív Lh tesztes napon vagy utána 1 nappal van a petesejt kilökődése, így vagy ma, vagy holnap.😊 hogy ezzel így most sikerült-e összehozni egy babát nem tudom, de ha véletlen pozitívat tesztelek úgy 2-2,5 hét múlva megírom. A luteális szakaszom mindig tankönyvi, úgyhogy biztosan tudni fogom ha már késik :)
Próbálkozólnak sok sikert, a szavazóknak, válaszolóknak pedig köszönöm!
Nekem ilyen teszteknél is van ovu.
És mint írtam 3 nappal ovu előtti akcióból lehet baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!